Uwaga - na plac zabaw można głosować wielokrotnie z jednego adresu e-mail, wystarczy odczekać 24 godziny... i można głosować ponownie.
Warto by mieć niedaleko fajny plac zabaw dla dziecków wszelakich.
Zwał jak zwał ale jakby co to wszystkie skorzystają, w tej chwili jest prawie 2100 głosów, głosują wszytskie fora piaseczyńskie i osiedlowe, można głosować raz na dobę lub 2x np. z pracy i z domu (ja tak robię), miło bedzie tam spojrzeć i pomyśleć jak wygramy - ja też głosowałem/am
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje, głosowanie trwa, jest mało głosów w porównaniu z innymi miastami więc postanowiłam zangażować prasę, na razie włączył sie Barcik Studio na Powstańców, w gazecie CO iJ ak bedzie kolorowa rozkładówka oraz na ich stronie www.piaseczno.info
mam prośbę o sytematyczne głosy raz na dobę, kolega udostepnił domenę na 100 adresów e-mail, można do niego napisać na nazca@nazca.com.pl z prośba o instrukcję, ja aktualnie raz na dobę głosuje z 20 adresów, ale reszta może np z 10
pozdrawiam
ja głosuję aktualnie w systemie i dlatego oddaję 70 głosów na dobę ale cenne są każde głosy oddawane regularnie i naprawdę czy ktoś odda 5 czy 2 to się naprawdę liczy
Ja zagłosowałam dzisiaj przez trzy adresy mailowe, ale na żaden nie dostałam maila do potwierdzenia, jak to było wczesniej. Czy to teraz jakoś inaczej działa...?
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
prawdziwi patrioci głosują na wiele adresów mailowych
procedura jest taka wysyłasz maila do znajomego , żeby odkliknął wiadomość od danonków
i potem głosujesz systematycznie na ten mail
maile należy zapisać sobie w notatniku i potem tylko kopiować i wlejać CTRL+C > CTRL+V
upierdliwe jest podanie hasła , ale coś za coś
Piaseczno :
pierwszy miesiąc 3000 głosów
ostatni tydzień 6000 głosów
w sumie ostra czołówka
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum