Zastanawiam się i prosze o jakieś informacje dotyczące stołówki w Piasecznie. Chodzi o to, że zastanawiam się, czy gdzieś (mam nadzieje) blisko naszego osiedla znajduje się jakaś stołówka, gdzie mozna by wykupować miesięczne bloczki na obiadek.. tak, ażeby nie trzeba było stac nad garami- nienawidze tego. No, a jak już nie stołówka to może jakiś bar szybkiej obsługi albo coś tego typu ... będe wdzięczna za jakieś informacje
_________________ ... ta co chce "zbawiać" świat ...
Może podrzucili Ci na klatkę lokalna Panorame Firm...
Mamy ten sam problem, kupujemy półprodukty nawet w leader price, potem tylko do mikofalki, piekarnika..
Zawsze zostaje DaGrasso...cena i jakośc jak bar mleczny. Ale postaram się poszukać, sama jestem ciekawa. No i sa restauracje, gdzie można brac na wynos, na zamówienie.
"Agmar" Jadwiga Kociołkiewicz - Zaplanuj trasę
Piaseczno gm. Ludwin, tel. 081 752 13 08
"Bar Piwny" Bar - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Fabryczna 21, tel. 022 756 71 26
"Bistro u Przyjaciół" Bar Albina Woś - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Puławska 46, tel. 022 716 53 23
Bolek M. Usługi Gastronomiczne - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Dworcowa 9
"Corso" Bar Barbara Staniszewska - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Szkolna 13 c, tel. 022 737 03 52
"Kim-Son" Bar - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Puławska 27, tel. 022 715 33 44
"Marco" Bar Leszek Pliński - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Jana Pawła II 20, tel. 022 750 20 62
"Mini-Bar" Bogumiła Kurduś - Zaplanuj trasę
Piaseczno, ul. Szkolna 13 b, tel. 022 737 11 41
Średnio mi się to widzi, ale znalazłam jakis czas temu na www restaurację Gandalf w pd cz Piaseczna, jak na restaurację ceny NIEKTÓRE chyba ok i chyba można na zamówienie.
A ja myślę, że nie ma to jak świeże samodzielnie upichcone ciepłe jedzonko Czasem wystarczy 30 minut i dobry obiadek gotów.
Choć muszę przyznać, że jak się jest poza domem od godz. 5:45 rano do przynajmniej 18:00 wieczorem to nie zawsze się chce pichcić.
Skądinąd też myśłę, że przydałoby się w pobliżu osiedla takie miejsce, w którym od czasu do czasu można kupić świeży cieplutki domowy obiadek (niekoniecznie pizze czy gyros).
Po tej str Puławskiej gdzir wsiadasz w 709 do domu,w pawilonach, namiar CI wieczorem podam, bo nr nie pamiętam, są zwykłe i wegetaiańskie, wsjo oczywiście na wynos i masz obiad gotowy jakbys sam robił. Ale kupujesz w częściach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum