Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 30 Paź, 2007
Proszę uprzejmie, chociaż na Pana nie głosowałem
Osobiście licze teraz, że Panskie ugrupowanie pomoże PO w usuwaniu przeszkód prawnych dławiących rozwój ekonomiczny Polski, ludzką pracowitość i inicjatywę. Jestem przekonany, że zmniejszanie etatyzmu i socjalizmu jest w najlepszym interesie elektoratu również Państwa ugrupowania.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
piechocinski lubi się odzywać i Ty mozesz coś dobrego zrobić
Wspólnota: Albatrosów
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Sro 31 Paź, 2007
trochę ta deklaracja pachnie ideologicznym smakiem a gospodarka nie znosi żadnej ideologii...no chyba ze jest sie prostym wyznawcą IXX wiecznych rozwiazań....etatyzm socjalizm liberalizm dziekiego monetaryzmu etc nie jestesmy w 1989 roku ....a od tego czasu popatrz jak czesto zaskakujaco Nobla w ekonomii przyznano wyznawcom bardziej społecznego podej scia ale to już na inna i długą debate pozdrawiam jp
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 01 Lis, 2007
Prawda, że jest to materiał na długą debatę, z której żadna ze stron nie wyszłaby przekonana.
Co do wydźwięku idelogicznego, to odniósł Pan mylne wrażenie - mówię o tym, co boli osobiście mnie samego. Po prostu widzę jak Państwo ogranicza mnie, jak zniechęca do tego, aby wziąć los w swoje ręce i jeszcze dać pracę innym. Widzę (z bardzo bliska), jak marnują się pieniądze publiczne i jak dobrze te same pieniądze pracują w rękach osób prywatnych.
To nie ideologia tworzona na uczelniach lub w partyjnych gabinetach, tylko obserwacja u samych podstaw, "na ulicy"
Proszę zatem nie traktować mojej wypowiedzi jako ataku, próby polemiki - lecz informację od jednego z obywateli, z jakimi problemami się realnie styka.
Uważam Pana za dobrego i uczciwego polityka, zatem wierzę, że zależy Panu na opiniach takich właśnie "zwykłych ludzi" i bierze je Pan pod uwagę.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum