Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 Re: Fabryczna - jak z Misia
adko napisał/a:
Cześć,
Jadąc dziś ul. Powstańców Warszawy od Jana Pawła spojrzałem w prawo na nowo ułożoną z kostki ul Fabryczną i...
...cieszę się, że nie skręciłem w prawo w tę nową uliczkę bo nadziałbym się na słup latarni ulicznej który stoi na nowiutkiej jezdni ul. Fabrycznej
Na szczęście nie na środku a lekko z boku
Polecam oględziny tego ewenementu rodem z Misia
najpierw sprawdź zanim coś napiszesz i podpiszesz
słup latarni stoi owszem ale nie na środku a z boku i nie na nowej drodze ale na odcinku jeszcze nie zrobionym , a że trafia to akurat na środek nowej nawierzchni ( patrząc z daleka ) to fakt niezaprzeczalny ...... w sumie nic ciekawego
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 Re: Fabryczna - jak z Misia
MIKI napisał/a:
najpierw sprawdź zanim coś napiszesz i podpiszesz
słup latarni stoi owszem ale nie na środku a z boku i nie na nowej drodze ale na odcinku jeszcze nie zrobionym , a że trafia to akurat na środek nowej nawierzchni ( patrząc z daleka ) to fakt niezaprzeczalny ...... w sumie nic ciekawego
Nie o ten słup chodzi. Tamten na odcinku niezrobionym mam nadzieję przesuną przed ułożeniem kostki.
Ten o którym ja napisałem stoi tuż przy Powstańców właśnie z boku tak, że skręcając z Powstańców w prawo w Fabryczną można się na niego lekko nadziać. Teraz przysypał całość śnieg więc słup stoi w zaspie ale jak stopnieje to będzie widać.
Słup jak słup owszem stoi... ale trzeba przejechać się dalej,
smakując smak nowej ulicy przez jedną chwile poczuć chwile
uniesienia i i dać się wodzy widoku drogi do krainy błotem
i wodą płynącej
ps. tylko się nie rozpędzać jak to niektórzy i z impetem w to wjechać
Jak na okres pół roku od rozpoczęcia modernizacji tej ulicy to faktycznie bardzo duży postęp. Gmina Piaseczno ośmiesza się takimi niedokończonymi inwestycjami.
No i o ten ów słup można się zabić bo równo wymierzony w środek
chodnika i ciężko przejść. Już wolałam jak był w jezdni bo skręcić
to się normalnie skręcało i nie przeszkadzał tam bardzo:)
Bo kolejnego rządu płytek to komuś pod ogrodzeniem to nie położą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum