mam mieszkanie w piasecznie ktore jest nowe swiezo po budowie i niema podlaczonaj linjij telefonicznej tzn. z tp.sa i nie chce tego poniewaz to chlam. chcialbym za to zalozyc aster city i przez ta siec korzystac z neta i telefonu. jak to wyglada ze strony praktycznej?
Ja mam internet i kablówkę z Aster, a telefon z Netii. Wcześniej miałem net z Netii, ale skończyła mi sie umowa, a oni nic konkretnego mi nie przedstawili więc przeszedłem do tańszego i szybszego Astera.
mam mieszkanie w piasecznie ktore jest nowe swiezo po budowie i niema podlaczonaj linjij telefonicznej tzn. z tp.sa i nie chce tego poniewaz to chlam. chcialbym za to zalozyc aster city i przez ta siec korzystac z neta i telefonu. jak to wyglada ze strony praktycznej?
z gory dziekuje za odp.
ze strony praktycznej wygląda to tak , że chcieć nie znaczy nic , jest jeszcze sprawa możliwości technicznych i planów dostawcy - sprawdź zainteresowanie sąsiadów i zadzwoń do Asetera
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
To zależy ile chcesz kanałów tv.. jesli sporo (ok.60) to najlepiej wziąść w Aster w pakiecie z netem. Wtedy wyjdzie ok. 130 zł razem. Natomiast jeśli chcesz podstawowe kanały to weź w Aster najtańszy abonament za jakieś 30 zł a w robo net za 50 zł miesięcznie.
o!
pozdrawiam
M.
To zależy ile chcesz kanałów tv.. jesli sporo (ok.60) to najlepiej wziąść w Aster w pakiecie z netem. Wtedy wyjdzie ok. 130 zł razem. Natomiast jeśli chcesz podstawowe kanały to weź w Aster najtańszy abonament za jakieś 30 zł a w robo net za 50 zł miesięcznie.
o!
pozdrawiam
M.
30 PLN ? nie ma takiego
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
o!
pozdrawiam
M.
30 PLN ? nie ma takiego
A jest taki. Nazywa się "pakiet antenowy". Płacisz za niego co kwartał 73,19 złotych- co miesięcznie wychodzi nawet mniej niż te 30 zł o którym wczesniej wspomniałam.
Przy tym pakiecie płąci się jednorazowo aktywację 69 zł.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 04 Lip, 2006
Wybór jest podobny do pakietu startowego cyfry który kosztuje 24PLN, ale jest. Jak komuś wystarczy parę podstawowych kanałów to jest dobry wybór i do tego tani.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
W tym pakiecie jest: 1 TVP, 2 TVP, Puls... i kilka innych polskich programów... Niezbyt duży wybór...
Może i buchaha ale nie jestem zwolenniekiem Tv i nie planuję powiększenia pakietu. Wolę poczytać .. just like that );0)
Każdy wybiera na to na co ma ochotę..
bucha ha?
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
Magda_S napisał/a:
...Może i buchaha ale nie jestem zwolenniekiem Tv i nie planuję powiększenia pakietu. Wolę poczytać .. just like that );0)
Każdy wybiera na to na co ma ochotę..
bucha ha?
Buhahahaha... Nie złość się, to nie miało brzmieć obraźliwie...
Ja, przez długi czas także nie miałam telewizora. Teraz również, bardzo rzadko (z częstotliwością 1-2 razy na tydzień) coś w TV oglądam.
Pakiet Basic mam jedynie ze względu na moją Dziewczynę (czasem lubi popatrzeć na to i owo). Ja preferuję radio...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum