Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
kartka "brak wody"
Autor Wiadomość
nuta_pl 
znany gawędziarz
znany ment społeczny

Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006   

Kaffi napisał/a:
Urlop mam to mam trochę czasu na takie dyskusje (jak dla ciebie - ping-pongi)
kaffi jak masz urlop to ty jedz do lasu, w gory albo nad morze... a nie tak na forum... co to za urlop, ja sie pytam...

gawron 
totalny rekordzista

Miki - .... to byl zart... przeciez wiadomo, ze literowek na formum mam najwiecej na koncie ze wszystkich uzytkownikow...

gawron 
totalny rekordzista

Pohor napisał/a:
tja... chyba rzeczywiscie to zle miejsce na Waszą rozmowę, zwlaszcza, ze chcecie ją kontynuować
może nie wystarczyć Wam 29 dni

30 dni od czasu ostatniego posta o ile sie nie myle... wiec jezeli bedzeimy pisac to chyba nie zniknie...

kontynuowac? ja nie mam zamiaru... ale jak widze Kaffi ma olbrzymia ochote...

ja juz napisalem to co mialem do napisania i kontynuowac nie mam zamiaru.

zdania nie znieniam i twierdze nadal, iz Uzytkownicy byli wprowadzani w blad...EOT

p.s. Moderatorze, udzielajacy ostrzezen... czepiane przez gawrona zabronione -- ale czepianie sie gawrona dozwolone... zaliczylem glebe... :lol: ... tekst w opisie przy ostrzezeniu wskazuje na dno oraz --- dodatkowo na strach przed przyznaniem sie do tego, iz taka decyzje sie podjelo... moze teraz za czepianie sie Moderatora dostane kolejne ostrzezenie co bedzie rownalo sie z banem... :lol:

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

gawron napisał/a:
kontynuowac? ja nie mam zamiaru... ale jak widze Kaffi ma olbrzymia ochote...

ja juz napisalem to co mialem do napisania i kontynuowac nie mam zamiaru.

zdania nie znieniam i twierdze nadal, iz Uzytkownicy byli wprowadzani w blad...EOT

Nie masz racji, wcale nie mam zamiaru kontynuować dyskusji Tobą, mam wiele ciekawszych rzeczy do robienia :) . Prosiłam cię tylko o sprostowanie dwóch twoich wypowiedzi:
- że wprowadziłam użytkowników w błąd,
- że jestem w czołówce "w wytykaniu bledow Administracji, Zarzadu oraz stawianiu ocen, wnioskow i domyslow".

Ja się z tym absolutnie nie zgadzam. A ty widocznie nie masz na tyle godności/odwagi (bez obrazy oczywiście) żeby poprzeć czymś swoje słowa - wygląda na to że piszesz cokolwiek żeby się przyczepić a potem uznajesz temat za zamnkięty. Brawo brawo #-o ](*,)

I tym pesymistycznym akcentem kończę ten temat.

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Kaffi 
Moderator

nuta_pl napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Urlop mam to mam trochę czasu na takie dyskusje (jak dla ciebie - ping-pongi)
kaffi jak masz urlop to ty jedz do lasu, w gory albo nad morze... a nie tak na forum... co to za urlop, ja sie pytam...

Ależ dziekuję za troskę, urlop mam bardzo dobry :) . A na forum zaglądam w przerwach od przyjemniejszych czynności :) .

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

gawron 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Ja się z tym absolutnie nie zgadzam.

i masz do tego pelne prawo tak jak ja do wlasnej oceny... znaczy mam nadzieje, iz mam do tego prawo... :lol:
Kaffi napisał/a:
Nie masz racji, wcale nie mam zamiaru kontynuować dyskusji Tobą,

i dlatego znowu sie rozpisalas... rozumiem :lol:

Kaffi 
Moderator

gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Ja się z tym absolutnie nie zgadzam.

i masz do tego pelne prawo tak jak ja do wlasnej oceny... znaczy mam nadzieje, iz mam do tego prawo... :lol:

Gawron, ja nie rzucam "oskarżeń" na forum, a ty i owszem #-o po czym nie kontynuujesz tematu. Jak się rzuca oskarżenia to należy je udowodnić. Ale ciebie widocznie ta zasada nie obowiązuje, widocznie uważasz że to co powiesz jest jedyną świętą racją ](*,) :?

gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Nie masz racji, wcale nie mam zamiaru kontynuować dyskusji Tobą,

i dlatego znowu sie rozpisalas... rozumiem :lol:

Tak, gdyż naiwnie liczyłam że się doczekam dwoch wyjasnień, zbyt optymistyczie znowu :? . Czyli uważam wszelkie zarzuty wobec mnie za bezpodstawne i oddalone :D .

gawron 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
po czym nie kontynuujesz tematu.

nie :shock: ... to z kim jeszcze caly czas prowadzisz dyskusje? :lol:
Kaffi napisał/a:
Jak się rzuca oskarżenia to należy je udowodnić.

toz przeciez odpowiadalem dlaczego tak a nie inaczej uwazam i nie mam juz zamiaru sie powtarzac... polecam przeczytanie kilku stron do tylu...
Kaffi napisał/a:
Ale ciebie widocznie ta zasada nie obowiązuje, widocznie uważasz że to co powiesz jest jedyną świętą racją

nie przekonaly mnie Twoje argumenty tak samo ja Ciebie moje... chyba nie musze przyjmowac Twoich racji jako jedyne i sluszne... choc przyznam, iz czytajac Twoje posty zaczynam sie obawiac, ze chcesz mi narzucac tak myslenia i przed tym bronic sie bede z cala stanowczoscia...
Kaffi napisał/a:
Czyli uważam wszelkie zarzuty wobec mnie za bezpodstawne i oddalone

toz juz pisalem iz masz do tego pelne prawo a ja mam pelne prawdo do podtrzymania swojej opinni, ktorej nie zmieniam!

p.s.
Kaffi napisał/a:
Pohor napisał/a:
tja... chyba rzeczywiscie to zle miejsce na Waszą rozmowę, zwlaszcza, ze chcecie ją kontynuować
może nie wystarczyć Wam 29 dni :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

hmmm... może jakaś propozycja, gdzie chcecie ją kontynuować ? :-k

miejsce jest dla mnie bez znaczenia, byle ta rozmowa nie została usunięta z automatu (czyszczącego) :)

a sama przeniesc przypadkiem nie mozesz skoro POhor przyznal, iz moze miejsce faktycznie nie jest dobre...?

Odpowiedz do tematu