Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
kartka "brak wody"
Autor Wiadomość
tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006   

:mrgreen: no wreszcie się wyluzowało ... przecież to forum powinno pozwalać na odpowiedzi spontaniczne ... to nie gazeta, że wiadomości muszą być prawdziwe i nie mogą być spontaniczną reakcją na wydarzenie ...właśnie to sobie ceniłem ... luz na forum ... a tu ktoś zaczyna krygować, cenzurować i ograniczać wolność słowa ... chyba zmienię forum na jakieś bardziej wolne :P

gawron 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Więc odpisz prosze co myślisz o avatarze Roya i wprowadzaniu w ten sposób użytkowników w błąd.

w takim samym jak Twoj... i prawie kazdego innego....
Kaffi napisał/a:
Nie, nie wystarczy.

no to raczej pozostanie w Tobie tylko niedosyt... to bedzie raczej moje ostatnie wyjasnienie
Kaffi napisał/a:
Optymizmu mam czasami aż za dużo, dlatego też znów niepotrzebnie z Tobą dyskutuję.

to prawda --- niepotrzebnie ze mna dyskutujesz ... lub inaczej w ping-ponga sobie grasz...
Kaffi napisał/a:
Nie podobało Ci się że zdziwieni byliśmy rodzajem podanej informacji?

Kaffi... jedynie wyprowadzilem z bledu... to nie byla planowana na ten dzien akcja i w zwiazku z tym nie mozna bylo wczesnej podac informacji... jak widac nie zrozumialas, ale to mnei jakos nie smuci ani nie cieszy --- jest mi obojetne.
Kaffi napisał/a:
Trzeba było ją nam przedstawić, skoro posiadałeś lepszą wiedzę. Ale widocznie łatwiej było napisać że to JA wprowadzam użytkowników w błąd!

To nie ja podalem informacje, ani jej nie potwierdzalem... chacialem najpierw sprawdzic co sie tak naprawde dzieje... nie ocenialem i sie nie wkurzalem nie majac pelnej informacji... dowiedzialem sie i podalem --- Tobie nie wystarczyla i przyczepilas sie do jednego slowa "remont" .... wkurzylbym sie gdyby Twoja wersja o podaniu wczesniej informacji oraz zaplanowaniu remontu byla prawdziwa.... wtedy bylaby afera w Administarcji i Zarzadzie... ale skoro nie bylo tak jak przypuszczalas to sie nie wkurzylem.
Kaffi napisał/a:
Czy według Ciebie każdy powinien się cieszyć że była jakakolwiek informacja? No świetnie, jaką to cudowną mamy Administrację że w ogóle informuje nas o dwudniowym braku wody! To tylko mieszkańcy są be bo mają czelność narzekać

Generalizujesz.... --- gdzie ja napisalem, iz mieszkancy sa be... co wiecej - gdzie napisalem, iz Ty jestes be... i gdzie napisalem, iz Administracja jest cudowna...?

gawron 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Nie, nie doptywałam się. Skoro informacja została podana mieszkańcom to powinna być pełna, żeby mieszkaniec miał pelną świadomość sytuacji. Jedno dodatkowe zdanie nie kosztowałoby ani więcej pieniedzy ani wiecej czasu. Jak dla mnie w tej sytuacji nie ma usprawiedliwienia dla niepełnej informacji. A Pani przyznała mi rację że informacja powinna być uzupełniona o zapis o nagłej sytuacji.

zastanawiam sie tylko czy bez prowokacji do dzialania wykonalabys telefon... pytanie retoryczne

gawron 
totalny rekordzista

MIKI napisał/a:
Gawron na tym forum nie jest w czołówce ! On czymś takim by się nie zadowolił.
On jest niekwestionowanym liderem.

jak juz piszesz o gawronie -- to nie pisz polslowkami tylko wal prosto z mostu...
lider w narzekaniu w sprawach oiedlowych? :shock:
czy lider w narzekaniu na narzekanie? :lol:
czy lider ogolnie w narzekaniu? 8)
czy lider w narzekaniu w przeszlosci sprawach dzialania forum?
a moze chodzi Tobie tylko o ilosc postow?
:lol:

p.s. dziwne, ze jakos moderatorzy nie reaguja i nie chachaja tego watka... czyzby dlatego ze moderator sie w nim wypowiada? :lol:
MIKI napisał/a:
Czy nie uważacie , że zaczynacie się powtarzać ? Tłumaczą się tylko winni.

od pierwszego posta ping-pong trwa ... a Kaffi pewnie nieswiadoma :wink: w niego gra... :lol:
MIKI napisał/a:
I tak dobrze , że się lubicie

no pewnie, ze tak... przynajmniej z mojej strony... ale zgadzac sie nie musze z tym co Kaffi ma do powiedzienia i jak dziala :D

Kaffi napisał/a:
Niestety czasami trzeba komuś długo i dobitnie pewne rzeczy tłumaczyć, pokazywać

no wlasnie --- przygadal kociol garnkowi... :lol:

Kaffi napisał/a:
Lepiej mnie do tego nie zachęcaj Mam puszkę zielonej farby i nie zawaham się jej użyć

a ja mam dla Ciebie @-;-,- oraz :* 8)

gawron 
totalny rekordzista

tomasz-dominik napisał/a:
no wreszcie się wyluzowało ... przecież to forum powinno pozwalać na odpowiedzi spontaniczne ... to nie gazeta, że wiadomości muszą być prawdziwe i nie mogą być spontaniczną reakcją na wydarzenie ...właśnie to sobie ceniłem ... luz na forum ... a tu ktoś zaczyna krygować, cenzurować i ograniczać wolność słowa ... chyba zmienię forum na jakieś bardziej wolne

stosujac metode TD wnosze o usuniecie znaczy przesuniecie mojego posta razem z jego.... jakos nie jest w temacie a zasada stosowana przez TD jest dopuszczona do stosowania... 8)

spontanicznosc --- jak najbardziej za
prawdziwosc informacji w powaznych tematach... --- jak to nie musza byc prawdziwe? #-o
luz na forum? TD bedac moderatorem odebrales ten luz wlasnie Ty --- nie szukaj winny w innych --- poszukaj w sobie --- ... moze czas skorygowac wartosc cholesteloru... :P

zmiana forum... grozisz czy sie bawisz :lol: ... --- chyba nie liczysz na to, ze nagle wszyscy beda Ciebie prosili lub blagali.... TD zostan TD zostan :lol: :lol:

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

Oj gawron :? Nie czytasz dikładnie :P :D

taka długa wyliczanka i nie trafiłeś [-(

Kaffi napisała :

W taki sposób to ja mogłabym napisać np. że ty jesteś w czołówce czepiających się innych.

Ja uważam , że w tym jesteś TU liderem. Brawo gawronie, brawo. 8) =D>

gawron 
totalny rekordzista

MIKI napisał/a:
Nie czytasz dikładnie

oj Miki.. - to prawda nie czytam dikładnie.... :shock: 8) :lol:
czytam to co popadnie... i dikładnie ( choc przyznaje, iz nie wiem co to slowo, ktorego uzylem dwa razy oznacza 8) --- niechaj bedzie to dowodem choc w czesci diłkładnego czytania :wink:

MIKI napisał/a:
Ja uważam , że w tym jesteś TU liderem. Brawo gawronie, brawo.

alez Miki... czepiam sie kazdego i w kazdej mozliwej sytuacji... toz nic nowego nie odkryles... czepiam sie w powaznych i zartobliwych tematach ... przyznac musze i przyznaje sie, iz od dluzszego czasu czepiam sie tylko i wylacznie w powaznych tematach.... dlaczego? bo zartobliwych juz tu nie ma...

ale zaraz... czy przypadkiem nie jestesmy w zsypie?
oj Pohorku... troche przesadziles... kasowanie postow? oj ... nieladnie... :cry: :wink:

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Wysłany: Nie 27 Sie, 2006   

gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Więc odpisz prosze co myślisz o avatarze Roya i wprowadzaniu w ten sposób użytkowników w błąd.

w takim samym jak Twoj... i prawie kazdego innego....

Gawron powinieneś zostać politykiem (jeśli jeszcze nim nie jesteś) - genialnie unikasz odpowiedzi na pytania =D> . A ja wciąż czekam na jasną odpowiedź :) . Roy wprowadza użytkowników w błąd i nie zaprzeczysz. Więc powiedz mi jakie jest twoje zdanie na ten temat. Czy nie uważasz że powinien usunąć z avatara określenie "moderator"?

gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Nie, nie wystarczy.

no to raczej pozostanie w Tobie tylko niedosyt... to bedzie raczej moje ostatnie wyjasnienie

Czyli najpierw posądzasz mnie co coś, po czym umywasz rączki gdy prosze o doprecyzowanie. Nieładnie gawron... Informuje niniejszym że w związku z brakiem dowodów i wytłumaczenia ze strony gawrona zarzuty wobec Kaffi o wprowadzanie w błąd użytkowników zostały oddalone :D :D :lol:

gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Czy według Ciebie każdy powinien się cieszyć że była jakakolwiek informacja? No świetnie, jaką to cudowną mamy Administrację że w ogóle informuje nas o dwudniowym braku wody! To tylko mieszkańcy są be bo mają czelność narzekać

Generalizujesz.... --- gdzie ja napisalem, iz mieszkancy sa be... co wiecej - gdzie napisalem, iz Ty jestes be... i gdzie napisalem, iz Administracja jest cudowna...?

gawron, a czy ja gdzieś napisałam że to twoja opinia...? Do Ciebie było skierowane jedynie pytanie, i to nie retoryczne :) . A kolejne dwa zdania to tylko taka moja luźna wypowiedź :) . Gawron, musisz zaakceptować fakt że świat nie kręci się wokół Ciebie i że nie każda moja wypowiedź dotyczy Ciebie 8) :lol: :lol:

8-[ O:)

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Kaffi 
Moderator

gawron napisał/a:
zastanawiam sie tylko czy bez prowokacji do dzialania wykonalabys telefon... pytanie retoryczne

Odpowiem mimo pytania retorycznego :) - tak, bez prowokacji również :) .

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Pohor 
Moderator

Wspólnota: Pelikanów

gawron napisał/a:
oj Pohorku... troche przesadziles... kasowanie postow?

nie kasowanie, tylko przesuniecie :)
kiedys Ci pokaże jak wygląda kasowanie :)

tja... chyba rzeczywiscie to zle miejsce na Waszą rozmowę, zwlaszcza, ze chcecie ją kontynuować
może nie wystarczyć Wam 29 dni :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

hmmm... może jakaś propozycja, gdzie chcecie ją kontynuować ? :-k

Kaffi 
Moderator

gawron napisał/a:
MIKI napisał/a:
Czy nie uważacie , że zaczynacie się powtarzać ? Tłumaczą się tylko winni.

od pierwszego posta ping-pong trwa ... a Kaffi pewnie nieswiadoma :wink: w niego gra... :lol:

Nie wiem w co ty grasz, ale ja z toba trochę dyskutowałam, trochę broniłam swoich racji, trochę samej siebie... A co do mojej świadomości to mozesz być spokojny - wszystko jest w porządeczku :) . Urlop mam to mam trochę czasu na takie dyskusje (jak dla ciebie - ping-pongi) :)

Kaffi 
Moderator

Gawron, jeszcze o poniższym zapomniałeś, bo przecież nie mogłeś nie zauważyć :) . Przypominam więc i czekam na pdpowiedź:
Kaffi napisał/a:
Moje pytanie jest - na jakiej podstawie twierdzisz że jestem w czołówce? I tego własnie wymagam gdyż nie uważam siebie za osobę która często wytyka błędy Administracji/Zarządu, tym bardziej nie jestem w czołówce :!: Chcesz definicję słowa "czołówka", czy sam sprawdzisz? Jeden wątek to mało żeby stwierdzić publicznie że jestem w czołówce osób wytykających błędy. Jak coś takiego piszesz to musisz to udowodnić albo to cofnij, gdyż nie podoba mi się w jaki sposób przedstawiasz mnie w tej sytuacji innym użytkownikom. Żeby rzucić takie słowa trzeba mieć coś na ich popracie - dotyczą mnie osobiście więc albo to cofnij albo udowodnij. W taki sposób to ja mogłabym napisać np. że ty jesteś w czołówce czepiających się innych, po czym napisać że nie chce mi się przeglądać całego forum żeby to czymś poprzeć...

:-s

Kaffi 
Moderator

gawron napisał/a:
przyznac musze i przyznaje sie, iz od dluzszego czasu czepiam sie tylko i wylacznie w powaznych tematach.... dlaczego? bo zartobliwych juz tu nie ma...

Gawron, a czytasz wszystkie posty na naszym forum? Bo co innego "nie ma" a co innego "nie czytam" 8) :)

Kaffi 
Moderator

Pohor napisał/a:
tja... chyba rzeczywiscie to zle miejsce na Waszą rozmowę, zwlaszcza, ze chcecie ją kontynuować
może nie wystarczyć Wam 29 dni :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

hmmm... może jakaś propozycja, gdzie chcecie ją kontynuować ? :-k

miejsce jest dla mnie bez znaczenia, byle ta rozmowa nie została usunięta z automatu (czyszczącego) :)

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

gawron napisał/a:
MIKI napisał/a:
Nie czytasz dikładnie

oj Miki.. - to prawda nie czytam dikładnie.... :shock: 8) :lol:
czytam to co popadnie... i dikładnie ( choc przyznaje, iz nie wiem co to slowo, ktorego uzylem dwa razy oznacza 8) --- niechaj bedzie to dowodem choc w czesci diłkładnego czytania :wink:

nooo !?! :-k jaki uszczypliwy :? a ilu polskich znaków użyłeś w swoim poście ? :?

ostatnie wytłuszczenie to twoja nowa wersja ? :-k słowa , którego nie rozumiesz ?

diłkładnego =D>

Odpowiedz do tematu