woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 pierwsza belka na pasie zieleni???
.....przechodzac grzecznie chodniczkiem po pasie zieleni (miedzy Strusiami a Albatrosami) zauwazylysmy pret metalowy/belke metalowa - cos metalowego w ziemie wbite przy tym chodniczku (blizej Strusiakow niz Albatrosow)....czy moze Ktos juz wie co sie dzieje czy to juz poczatek grodzenia sie czy tylko "takie - tam zabawy"
tak jak obiecalem -- bylem i sprawdzilem...
do chwili zakonczenia glosowania w Meandrze nie powstanie plot i nie zaczna sie rowniez prace wstepne... (glosy nie sa jeszcze liczone wiec o wstepnych wynikach nie mozna nic powiedziec)
to o czym byla mowa to nic innego jak juz dwa stojace smietniki i jeden slupek (przy aptece) przygotowany do zawieszenia pojemnika...
Meander stawia trzy pojemniki na pise odchody i smieci... a czy Albatrosy maja zamiar tez jakies postawic?
p.s. --- dla przykladu Pelikany wspolnie z Meanderm stawiaja cztery sztuki - po dwa na wspolnote... --- jak sie chce to jednak mozna sie dogadac...
jest szykowana jakas akcja uswiadamiania... beda torebki do zbierania... ale jaki beidze efekt raczej jest przesadzone... bez karania nic sie nie zmieni...
Ja dziś z nowego kosza skorzystałam. Stoją dwa, po jednym przy przejściach między Albatrosami a Strusiami. Jednak nie są oznaczone jakoś specjalnie że to na psie odchody, ot zwykłe śmietniki .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Podobno psie kupy mozna wrzucac do zwyklego smietnika... zostaly uznane jako zwykle odpady... taka informacje uzyskalem, ale potwierdzenia w przepisach nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum