woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Czw 01 Gru, 2005 nowosci u Albatrosow ?
wiem, ze maja wprowadzic drzwi do smietnika (tego co na srodku) a do tego bedzie kod. Nie wiem kiedy ale takie ponoc sa plany (informacja od aministratora).
_________________ "me, myself & I"
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
mowisz o tym duuuuzym smietniku, co go z okien widze? :>
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 01 Gru, 2005
Wiem, wiem...będę ta okropną, ale pogląd mój nie uległ zmianie
Kody śmietnikowe są głupotą, na skalę światową...Cześć śmieci znajdzie się pod śmietnikiem. Nawet w najekskluzywniejszych osiedlach nie spotkałam się z takim udogodnieniem....No coż na Slowiczej, panuje moda na zamykanie wszystkiego, co się tylko da zamknąc...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
no tak, strusiowy chyba znowu zapomnialem... ale widze, ze sporo strusiow zostawiam pod drzwiami, czyzby tez zapominalo?
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Czw 01 Gru, 2005
przy tym na srodku (jest duzy) - to bedzie problem jesli ludziska w tym miejscu zaczna zostawiac smieci pod smietnikiem, bo tam nie ma miejsca - i bedzie okropnie. Mam jednak nadzieje, ze tak nie bedze
_________________ "me, myself & I"
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
A u mnie był jakiś koleś z Aster. Był beznadziejny.
Zaczął mniej więcej tak : zmienił się lokalny operator i teraz jest Aster.
Zapadła cisza.
Prawdopodobnie w tym momencie powinienem się strasznie ucieszyć, że ktoś (Aster) pomyślał o mnie i chce mi zaproponować swoje usługi.
Żeby nie męczyć pana przedstawiciela handlowego powiedziałem, że jeszcze nie wiem i się może odezwę. Koleś chyba oczekiwał na podpisanie umowy.
Kurcze rozmowa nie potoczyła się tak jak to sobie sprytnie wykombinował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum