_________________ Flyfishing is not a matter of life and death - it's much more serious than that
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005
ojj, tak te grzejniki sa olbrzymie (jak nic ze 2 mieskzania moga ogrzac)...ale co tam, sa dodatkowym grzaniem na korytarzu a do tego wymienione drzwi izoluja bardziej - mam nadzieje, ze zima bedzie jednak lepiej niz w tamtym roku (szron na korytarzu)
_________________ "me, myself & I"
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
niby male, ale jak juz sie minie wewnetrzne drzwi i stanie na wysokosci kaloryferka, od razu czuc z lekka powiew wczesnowiosennego ciepelka a im wyzej tym cieplej
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
oby tylko mieszkancy zamykali drzwi wejsciowe i wszystko bedzie dobrze - przygotowania na zime mamy juz lepsze
...a moze Ktos z Was wie czy najlepiej i najlatwiej zmyc krede; ktos popisal kawalek murku - chce to zmyc coby nie szpecilo okolicy
_________________ "me, myself & I"
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
woweq napisał/a:
(...)
...a moze Ktos z Was wie czy najlepiej i najlatwiej zmyc krede; ktos popisal kawalek murku - chce to zmyc coby nie szpecilo okolicy
Woweq, przy takiej pogodzie, po kilku dniach nie powinno być śladu po kredzie. Jeśli jednak chcesz zmyć to od ręki, proponuję użyć zwykłej czystej wody, powinno pomóc
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
jak jutro zobaczycie na Albatrosow ...osobe szalejaca z kawalkeim muru - to to bede ja ...i mimo tego, ze moze bedzie to wygladalo jakbym niszczyla ten kawalek muru - to ja bede go czyscic
jak jutro zobaczycie na Albatrosow ...osobe szalejaca z kawalkeim muru - to to bede ja
kluczyk... szczoteczka... a teraz jest murek
Zmienia nasza Woweq te rekwizyty jak rękawiczki
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Kaffi - jak trzeba to trzeba.....eeeeehhhh, juz sie nie moge doczekac tego sprzatania jutro
[ Dodano: Pon Gru 12, 2005 1:39 pm ]
wracajac do grzejnikow! wydaje mi sie, ze grzejniczek na klatce zdaje egzamin. Oczywiscie dziala to wraz z nowymi drzwiami, ktore juz tyle zimna nie wpuszczaja do klatki.
Ciekawa jestem jak to bedzie dzialac gdy "przyjda" mrozy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum