nooo w jedym widziałam stolik, chyba pomocny w dzieleniu "łupów" o to chodzi ?
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006
A ja sie zastanawiam dlaczego ludziska (czesc z nich) wyrzuca smieci zarz przy wejsciu do smietnika??? Wystarczy wejsc troszke dalej i wowczas okazuje sie, ze w tyle smietnika sa puste prawie kontenery a z przodu smieci sa na ziemi bo sie nie mieszcza do kontenerow.
"A ja sie zastanawiam dlaczego ludziska (czesc z nich) wyrzuca smieci zarz przy wejsciu do smietnika??"""
Ja np. boje isę panicznie myszy i jak wchodze do takiego śmietnika to zaraz wyobraźnia działa, i myślę,ze one tam na mnie czekają co im w swoich śmieciach przyniosłam Wyrzucam wiec szybko do pierwszych kontenerów i spadam stamtad szybko.
bo czesc z nich(mieszkancow)pochodzi z tej czesci kraju gdzie smietniki jeszcze nie dotarly
przez cale swoje zycie smieci albo palili albo zostawiali na poboczu drogi lub w lesie
las daleko z paleniem jest pewien problem choc w zeszlym roku problem zostal rozwiazany spaleniem dwoch smietmnnikow na albatrosow a na poboczu starch zostawic jeszcze ktos fotke strzeli i bedzie dowod
Długo mnie nie było. Otóż śmietników nie można czasami otworzyć, widać potem mnóstwo śmieci przed śmietnikiem, bo ludzie jak nie otworzą zostawiają przed śmietnikiem. Coś jest nie w porządku z kodami
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum