Wysłany: Pon 02 Sty, 2006 Albatrosów nr 1 - co Wy na to?
Słowiczki moje miłe...
Z powodów których łatwo się domyśleć zbieram wszelkie informacje na temat mieszkania w bloku na Albatrosów z numerem 1.
Czy wiecie jaki jest plan (o ile jakiś jest ) zagospodarowania trójkąta przy tym bloku a ulicą Jarząbka oraz tego kawałka ziemi po drugiej stronie? Czy garaż pod blokiem to tylko miejsca postojowe, czy też są może jakoś zamykane ?
I najważniejsze pytanie: czy kupowanie mieszkania na tym osiedlu zbudowanego przez słynną firmę Multi-Hekk z zamiarem pomieszkania w nim przez 5 do 10 lat jest według Was dobrym posunięciem?
Pytam Was, bo zależy mi obiektywnych i szybkich odpowiedziach.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ A.E.D.D.I.N.: Artificial Electronic Device Designed for Infiltration and Nullification
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 02 Sty, 2006
Drogi Aeddin-ku
nie jestem pewna czy dobrze rozumiem pytanie, ale odpowiem w ten sposób:
Wspólnota Albatrosów 1, wydaje mi się najbardziej sensownie zorganizowaną wspólnotą. Fakt mają do tego bardzo dobre warunki. Z parkowaniem tez nie mają większych problemów, gdyż widzę dużą ilość samochodów parkującą na zielonym skwerku i nikomu one nie przeszkadzają (jak na razie).
Z opinii znajomych wiem, że żyje im się tam całkiem „normalnie” a jedyną uciążliwością, na którą skarżą się niektórzy są dzwony kościelne.
Co do planów dotyczących „zielonych terenów” to się nie orientuję . Z tego co słyszałam właściciele tych terenów, nie są skłonni się ich pozbyć, wydzierżawić, czy cokolwiek na nich robić. Tak więc prze jakiś czas na pewno będą stały odłogiem, jak do tej pory stoją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum