Witam wszystkich,
Chce kupic mieszkanie w bloku Albatrosów 18c, parter z tarasem.
Chciałbym Was prosić o opinie
Bylem juz prawie zdecydowany, ale zajrzałem na Wasze forum. Czytam od godziny i coraz bardziej boli Mnie głowa. Mam zamiar mieszkać w tym mieszkaniu dobra parę lat (pewnie 10 - 15). Może możecie powiedzieć coś więcej na temat tego wlaśnie bloku ?
Jak jest z ocieplaniem, piecykami, oknami i ogólnie jak Wam tam się mieszka.
Naprawde pomożecie Mi podjąć decyzję
Z góry dziękuję za pomoc
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez Arturo Pon 29 Maj, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 29 Maj, 2006
Arturo napisał/a:
Może możecie powiedzieć coś więcej na temat tego wlaśnie bloku ?
Na temat konretnie tego bloku to nie wiem czy trafisz na kogoś kto się wypowie .... ale na temat osiedla jako takiego to pewnie już czytałeś wiec wiesz z czym to się je
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 29 Maj, 2006
Witam Arturze
powiem szczerze, że Albatrosy z wielu Wspólnot, mają się całkiem nieźle
Nie wiem dokładnie, który to jest blok...ale zapewne ktoś się odezwie o ile nie zechce pozostać anonimowy
Pozdrawiam
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Trześć.
Miałam ten sam dylemat co Ty.
Mieszkam na tym osiedlu od kilku dni ale zanim tam zamieszkałam tutaj zaglądałam i tez byłam troche przerazona heh
Ulica Albatrosów wydaje się byc jedną z bardziej ok. Njwazniejsze, że to nie Strusia (sorry jak kogoś uraziłam) bo wynajmowałam na tej ulicy przez kilka mies. mieszkanie i to było .. nie za fajne.
Po kilku dniach na os. słowicza mam nadal mieszane uczucia bo pierwszego dnia za podobno złe zaparkowanie załorzyli mi blokade na kole i wyciągneli za zdjęcie 50 zeta z portfela..);0)
a poza tym .. mnie się podoba.
pozdrawiam
M.
Heh wychodzi na to, że jakiś jest.
Facet, który zdejmował mi blokadę powiedział, że wieści szybko tu się rozchodzą ale za to powinnam się czuć bezpiecznie .. Pocieszające, doprawdy );0)
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006
aneta napisał/a:
Jak ostatnio przeszłam się Albatrosów , to się za głowę złapałam, wszystko się wali podobnie ja w TITANIKU , tragediaaaaaaaaaaaa
Tak będzie też wyglądała poduszka za rok....
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum