Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 03 Cze, 2005 WITAMY na Nowym znaczy zreformowanym forum Poduszkowca
Witamy serdecznie mamy nadzieje (ja i wszyscy Moderatorzy oraz Admin) że podoba Wam się nowy wygląd forum.
Będziemy tu poruszać tematy wyłącznie dotyczące naszej wspólnoty.
Forum to, jest otwarte do czytania dla wszystkich odwiedzających forum. Aby pisać na nim należy wykonać prostą czynność opisaną tutaj:
http://www.slowicza.org/phpbb/viewtopic.php?t=627
Pozdrawiamy miłego pisania i czytania.
Pozdr Moderatorzy
to ja już nie wiem- w jakim celu te zmiany?
i czemu Ja musiałam czekać na wpuszczenie mnie tu? no inni ze czekaja to rozumiem ale ja???? moglam nie podpisywac i nawolać sąsiadów do buntu
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 05 Cze, 2005
kasianka napisał/a:
to ja już nie wiem- w jakim celu te zmiany?
Zobaczysz ... już niedługo
1. Aby rozwiązywać problemy wpólnotowe wspólnie, większość z problemów jest podobna i niektóre wspólnoty mogą Wam służyć gotowymi rozwiązaniami, sprawdzonymi w warunkach życiowych.
2. Aby zachęcić nowe osoby do pisania na forach wspólnotowych. Do tej pory nawet nie wiedziały co się na nich dzieje. Teraz będą mogły podejrzeć i ... jak stwierdzą, że tematyka jest dla nich interesująca to dopiszą się do grupy i wypowiedzą się. Jak już będą w grupię to będą się częściej udzielać, a o to przecież chodzi. Im nas jest więcej w grupach tym większa szansa na konstruktywną dyskusję i dobre rozwiązania
to tyle z głównych powodów ...
Pozdrowienia dla wszystkich zgranych Poduszkowców !
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum