Skoro tak dlugo zwlekaja z rozliczeniem to pewnie sa spore zwroty bo gdyby trzeba bylo doplacic to juz dawno znalezlibysmy rozliczenie w naszych skrzynkach:)
No może może ale z tego co wiem sporo osób ma nadpłate , czyż nie jest to dziwny zbieg okoliczności???:) Ja sama mialam w prognozie o połowe więcej niz zużylam a okres grzewczy skonczył sie w kwietniu a mamy juz prawie wrzesień.Może trzeba zainterweniować w firmie ze troszke długo to trwa.
To takie moje osobiste spostrzeżenie:)
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 29 Sie, 2006
A może juz zostało to uczynione (wg umowy firma odczytujaca ma 60 dni na przesłanie rozliczeń, liczac od dnia ostatniego odczytu) potem jeszcze księgowa musi to przeliczyć.
Bardzo prosze o informacje na forum jezeli pojawia sie rozliczenia. Sprzedałam mieszkanie w poduszcze 5 miesiecy temu a teraz czekam na zwrot nadpłaty:))
Swoją drogą administracja podaje sprzeczne informacje. Wcześniej informowali, że ISTA się spóźniła, ale już jest wszystko u księgowej, która rozlicza. W środę info kolejne, że ISTA jeszcze nie przekazała danych. Więc jak jest naprawdę to nie wiadomo.
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006
Ista przekazała rozliczenie drogą elekrroniczną Adm czekała na rozliczenie papierowe, dziś ono dotarło niestety z błędami. Potrzebna jest weryfikacjia, prosimy o cierpliwość.
Dostałem rozliczenie CO razem z rozliczeniem zaliczki za wodę.
Administrator wrzucił je do skrzynki pocztowej więc polecam spojrzeć przy wyjściu/wejściu do domcia.
radze sprawdzić dokładnie, bo w swoim rozliczeniu mam mnóstwo błędów, oczywiście na moją niekorzyść Ponieważ taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy, mam nadzieje że jest to tylko przeoczenie ze strony księgowej ))))))))))))))))i szybko zostanie skorygowane
Znalazlam swoje rozliczenie w skrzynce i jest bardzo ciekawie zinterpretowane.Prognozy zuzycia :24 jednostki zuzucie: 11 jednostek do zwrotu 11 zł gratuluje Pani ksiegowej zdolnosci matematycznych.Szkoda ze sie pomylili na moja niekorzysc.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum