no to PKP... nieodralniali bo plac zabaw mial byc... potem zdecydowali sie cos wybudowac i odrolnic zapomnieli....
tak sobie myslie ze to nie do konca wina MH .... skoro gmina na takie cos pozwala, sad pozwala to dlaczego nie korzystac z sytuacji i nie zarabiac ... teraz to bardziej bym chcial zeby ktos z gminy zaplacil za wszystkie bledy zwiazane z naszym osiedlem nizs MH...
gmina raczej umyje rece
to ewidentna wina MH - machlojki - w lape daja - lawiranty jedne - a my teraz mamy przez nich spory problem
ale mozna pociagnac do odpowiedzialnosci HM - tylko trzeba to uczynic najlepiej grupowo
Jak? Ja w akcie mam zapis ze jest wszystko ok, a okazuje sie teraz ze tak nie jest - wiec moge dochodzic swoich praw - takie prawo daje mi rekojmia prawna - w tej sytuacji mozna domagac sie od producenta czyli MH obnizenia ceny lokalu, i zwrotu nadwyzki (nie beda chcieli tego zrobic dobrowolnie to do sadu) bo ta ziemia jest rolna a wiec tansza niz budowlana a co za tym idzie podatki i oplaty nizsze! W akcie jest zapis ze oni potwierdzaja zgodnosc danych i ze jest wszystko ok, ale wiedza ze tak nie jest i ukrywaja fakty... - zrodlo podam jutro
to ewidentna wina MH - machlojki - w lape daja - lawiranty jedne - a my teraz mamy przez nich spory problem
a dlaczego zapominasz o tych co wzieli w lape???
gogo napisał/a:
Ja w akcie mam zapis ze jest wszystko ok, a okazuje sie teraz ze tak nie jest - wiec moge dochodzic swoich praw - takie prawo daje mi rekojmia prawna
nie wiem jak od MH... ale nie mozna zapominac o notariuszu, ktory popelnil przestepstwo poswiadczenia nieprawdy...
Gawron w pelni sie z toba zgadzam, tak jedni i drudzy sa rowniez winni i to w sporym stopniu szkoda ze my za to dzialanie placimy ;( Ale to w naszym kraju nie nowosc ;(
Cześć,
ostatnie wypadki zawalenia się różnych budowli pod ciężarem śniegu nasuwają mi pytanie,
to tak odnośnie MH,
a jak wygląda nasz poduszkowy wklęsły dach ??? a także urządzenia rynnowe, które
powinny rozpuszczać śnieg i lód w rynnach?????
Pozdrawiam
Sadyb5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum