Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sob 08 Lip, 2006
gawron napisał/a:
skoro osoba uzywajaca nicka "Dzieciak" napiasla, iz maz .... itd... itd... -- jasne jest, iz dzieckiem nie jest...
A czy gdzieś napisałem że "dzieciak" jest dzickiem ?
Wskaż proszę ...
Naipsałem że nick idealnie pasuje do postawy życiowej ...
Wytłumaczę - "dzieciak" zachowała się jak dziecko - najpierw nabroiła a potem podnosi lament że dostaje klapsa.
Czyli w szczegółach - zaparkowała samochodzik w sposób niezgodny z regulaminem a potem krzyczy kiedy ktoś za to karze.
Dziękuję
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 09 Lip, 2006
Gawron znów stajesz w obronie kogoś kto o to nie prosi. Prosze Cie nie rozkrcaj kolenjej afery. Czepiasz się i przeinaczasz wypowiedzi.
Czy o to właśnie Ci chodzi?
Lubisz kłótnie i Ping-Pongi ??
Dzieciak chyba potrafi sam sie bronić ?
Oj, tu mam poważne wątpliwości. Chyba nie potrafi - przynajmniej przy użyciu silnych argumentów a nie argumentu siły - bo jakoś wyjątkowo cicho siedzi
A miał być przecież blog ...
Czekam na tę wirtuozerię słowną, jakiej przedsmak mieliśmy w poście rozpoczynającym ten wątek. Czekam z utęsknieniem, oczy wypatruję .... i nic
Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Nie 09 Lip, 2006
to jest najbardziej nowoczesna odmiana bloga - blog niemy
byl taki kawał, skroce go troche:
czasy "braku wolności", samolot zrzuca zakazane ulotki, wszyscy je łapią;
ale po ulicy biega też milicja, łapie te ulotki, patrzy na nie, a tam puste białe karteczki, bez napisów;
milicja pyta sie przechodnia, o co chodzi?!? gdzie jest tekst?!?
a przechodzień odpowiada:
"a po co tekst, wszystko jasne"
dziekuje i przepraszam ponownie... bardzo sie ciesze, iz nie bedizesz moich wypowiedzi.... dlaczego sie ciesze? jak rozumiem przestaniesz do mnie i o mnie pisac o co prosze od dluzszego czasu wszystkie osoby, ktore mnie prowokuja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum