Wysłany: Pią 17 Cze, 2005 Poduszkowe forum umarło?
Co się dzieje z naszym poduszkowym działem? Czy to dlatego, że jest ogólno dostępne? I pytanko: Kiedy jest nastepne zebranie, bo nie ma żadnych info na ten temat, a ja zapomniałem
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 17 Cze, 2005
Radok było wczoraj, a info wiszą na dzwiech wejściowych na klatki to znaczy wisiały do dziś rana na 100% Bedziecie informowani przez zarząd który bedzie was odwiedzał pod koniec tygodnia i zbierał podpisy/głosy pod kolejnymi uchwałami.
Ups A mi ciagle chodziło po głowie że ma być w jakiś piątek. Co do info na klatkach to w 10d nie zauważyłem takiego. Chyba, że wzrok po pracy przy kompie szwankuje. Mozna jakieś wiadomości z tego zebrania prosić?
M-Teo to pisz a ja będę w miarę możliwosci odpisywała bo ostatnio najczęściej posługuję sie samogłoskami mówiąc aaaa ooooo a i czasem mówię aguuuuu
pójdę do sklepu i zaczne gaworzyć do pani
tak dla podtrzymania forum coś z innego osiedla...dzisiaj byłam na osiedlu Lech, wiecie, ze oni tam mają na patio ..(jak to nazwać ?) takie ...przejścia na wodzie, coś bardzo sympatycznego, poza tym w środku budynku panuje oaza ciszy i spokoju, ale się
rozmarzyłam... no cóż...
gdybym wedziała co zobaczę zostałabym przed bramą,.... ale my możemy chociaż trochę polepszyć nasze otoczenie, przede wszystkim zrobić odpowiednie podłoże pod trawę i zasiać TRAWĘ a nie... nie wiem jak to nazwać, bo to co jest w tej chwili to żenada, dla mnie wzorowe przykłady ładnej zieleni to ogórdki MC Donalda, choćby ten przy Puławskiej od strony Piaseczna, warto się tam kiedyś zatrzymać i zobaczyć
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 19 Cze, 2005
Nita napisał/a:
możemy chociaż trochę polepszyć nasze otoczenie, przede wszystkim zrobić odpowiednie podłoże pod trawę i zasiać TRAWĘ a nie... nie wiem jak to nazwać, bo to co jest w tej chwili to żenada
"Tu na razie jest ściernisko,
ale będzie - San Francisco!"
Powoli... I zieleń będzie taka jak trzeba. Niech no tylko zarząd się "rozkręci".
Ode mnie z balkonu jest piękny widok na nasz hmm... trawnik (?).
Z góry wygląda, jak zaorane, wysuszone klepisko. Mam nadzieję, że przyszłą wiosną pięknie się nam zazieleni.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum