Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów
pochwały
Autor
Wiadomość
gawron
totalny rekordzista
Wysłany: Pią 13 Sty, 2006
Lukasfot napisał/a: Gawron trza wreszcie to piwo wypić ... moze nie jedno
podoba mi sie Twoj tok myslenia... kiedy???
zaraz nam Kasianka przylozy, ze jej watek rozwalamy ... zeby nie bylo rozwalania to sie ciesze ze Lukasoft dojrzal do spotkania...
_________________ kaczowstrzymywacz!!! ... z innego miejsca w sieci - klik
kasianka
nie boi się klawiatury
dokładnie to sobie pomyslałąm jak zobaczyłam ze druga strona a tu nadal tylko gawron i lukas.
poszły stąd paskudy -już kiedyś was wyganiałąm
gawron
totalny rekordzista
kasianka napisał/a: dokładnie to sobie pomyslałąm jak zobaczyłam ze druga strona a tu nadal tylko gawron i lukas.
poszły stąd paskudy -już kiedyś was wyganiałąm
Luka teraz wiadomo dlaczego jeszcze pifffka nie wypilismy razem... wzystko przez Kasianke --- nie dala sie nam dogadac...
Ciesze sie z tego ze dzis piateczek a jutro sobota... nigdzie nie wyjezdzam i bede na osiedlu imprezowal ze znajomymi tu poznanymi...
Lukasfot
Moderator
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
hłe hłe, no nie wiem przyszły tydzień hmmm moze wtorek kole 20-00 ??
_________________ Lukas
gawron
totalny rekordzista
Lukasfot napisał/a: hłe hłe, no nie wiem przyszły tydzień hmmm moze wtorek kole 20-00 ??
nr telefonu podesle na pw (o ile jeszcze nie Masz) --- jakos sie dogadamy --- teraz ewakuacja z tego watku... --- Kasianka sie zlosci..
kasianka
nie boi się klawiatury
poszłam sobie od was pijaki wstrętne
Basik
nie boi się klawiatury
A ja się cieszę, że dzięki krytykowanym przez niektórych zwałom śniegu zalegajacym równolegle do schodów prowadzących na nasze "tarasy" mamy nieco bardziej "przepustowe" chodniki
Wprawdzie sama tego luksusu nie odczuwam bo rzadko obok przechodzę, ale z pewnością mamuśki z wózkami mają nieco chociaż lepiej.
I życzyłabym sobie, coby sąsiedzi mimo nadejścia cieplejszej pory pozostawiali te miejsca puste
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo Forum osiedla Słowicza zaprasza wszystkich mieszkańców ulic Albatrosów, Pelikanów i Strusiej do dyskusji.