Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 kabel nad moim oknem - prosze o wyjasnienie
Prosze o wyjasnienie co to za kabel w dniu dzisiejszym zostal zalozony nad moim iknem. Kabel laczy Poduszke z Tukanami i szpeci mi widok + grozi ze jak sie zerwie to wpadnie mi do okna. Wydaje mi sie ze powinnam zostac uprzedzona o fakcie ze bedzie cos takiego mialo miejsce. Nie zgadzam sie na ten kabel i prosze o jego usuniecie lub zamontowanie go w innym miejscu bo mnie szpeci i tak juz brzydki widok
chyba powinnaś/ powinienes raczej isc do administracji...
a po co? mozna samemu usunac niechciany kabel za pomocą nozyc do drutu zakupionych w geancie
I tak tez sie stanie jesli go nie usuna - dzwonilam do sprawcy kabla - podobno to prowizorka - dalalam im troche czasu, ale jak beda przeciagac utne i juz, mam gdzies czy bede miala czy nie bede miala internetu..
A swoja droga niech no piorunus w niego strzeli to dopiero bedzie zabawa
Wysłany: Czw 13 Lip, 2006 Re: kabel nad moim oknem - prosze o wyjasnienie
witam wszystkich,
wracam do sprawy nieszczesnego kabla...
Bylam w administracji przy okazji odbiory identyfikatora do parkowania i dowiedzialam sie tegoz pieknego dnia ze administracja nic nie wie na temat kabla i nawet go nie widziala bo tak wysoko to nikt nie patrzy...okazala sie ze panowie z Citimedia nie maja naszego pozwolenia na przeciagniecie kabla, podobno wyslane zostala pismo z informacja zeby usuneli "gniota", a tu kabel jak wisial tak wisi i nic sie z tym nie dzieje...
Wczoraj po naszym telefonie do Citimedia w zwiazku z brakiem od kilku dni netu Pan udzielil nam informacji ze kabel zostaje i nie jako prowizorka tylko jako docelowe rozwiazanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum