a mnie poinformowa³a Pani z administracji , gdy zadzwoni³am z zapytaniem jaki mam zap³aciæ czynsz za miesi±c luty , ¿e g³osowanie zosta³o zakoñczone i ni¿szy czynsz obowi±zuje od stycznia w³acznie - wiêc zosta³o przeg³osowane. Mimo tego powiedzia³a, ¿ebym jeszcze zap³aci³a po staremu a oni mi potem zrobi± korekte.
a mnie poinformowa³a Pani z administracji , gdy zadzwoni³am z zapytaniem jaki mam zap³aciæ czynsz za miesi±c luty , ¿e g³osowanie zosta³o zakoñczone i ni¿szy czynsz obowi±zuje od stycznia w³acznie - wiêc zosta³o przeg³osowane. Mimo tego powiedzia³a, ¿ebym jeszcze zap³aci³a po staremu a oni mi potem zrobi± korekte.
Ta ciekawe, ja wyslalam do administracji @maila z zapytaniem o skadowe czynszu + o stawke jaka mam obecnie placic i nie dostalam odpowiedzi - nik do mnie sie nie odezwal
A ja sie zastanawiam nad tym calym glosowaniem
Ono moglo wypasc zupelnie inaczej! A wynik moze byc ogloszony inny!
Czy mozna to gdzies zweryfikowac, czy nie ma np oszustwa!??? (ja oczywiscie dywaguje)
... A co do g³osowania to jedynie mo¿emy wierzyæ na s³owo co przychodzi z wielk± trudno¶ci±.
Mylisz siê. Je¶li tylko masz tak± potrzebê mo¿esz odwiedziæ biuro naszego administratora, gdzie przechowywane s± wszystkie nasze dokumenty i sprawdziæ czy wynik zgadza siê z kartami do g³osowania. Ka¿dy bêd±cy we wspólnocie mieszkaniowej ma prawo do czynnego kontrolowania poczynañ zarz±du i administratora - m. in. poprzez sprawdzanie dokumentacji. Zapraszamy do aktywno¶ci
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum