dzeleczka nie boi się odezwać człowieki są takie fajne ;-))
Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 Internet w Citymedia???????
W piatek przyszedł do mnie pan X i złożył oferte na internet i telefon stacjonarny z firmy Citymedia za 50 zeta miesięcznie. Pozatym zaproponował miesiąc testowania za free! Wczoraj ten sam Pan X przyszedł raz jeszcze podłączyc ten internet , pogrzebał (wraz z dwoma innymi podejrzanymi chłopaczkami) w kabelkach na klatce i stwierdził ze sie nie da, ale moze w innym dogodnyma dla mnie terminie uda mu się!
Czy ktos wie co to za firma i czy posiada zgode na podłaczanie internetu u nas w Poduszeczce? Ja nie znalazłam żadnej informacji na temat działalności tej firmy, nie posiadaja nawet strony internetowej....!!!!
z informacji z pulsnetu wynika, ze oni przejmują pulsnet
natomiast z innego xródła dowiedziałam się ze nie mogą "wejść na blok" bez zgody zarządu
ceny internetu z pewnoscią nie bedą wyzsze- tak powiedziała mi pani z pulsnetu
z informacji z pulsnetu wynika, ze oni przejmują pulsnet
natomiast z innego xródła dowiedziałam się ze nie mogą "wejść na blok" bez zgody zarządu
ceny internetu z pewnoscią nie bedą wyzsze- tak powiedziała mi pani z pulsnetu
zostawili u mnie swoja ulotke - promocja =40 zl/m-c
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 02 Sty, 2006
Dziś firma City-Media otrzymała zgode na dostarczanie sygnału internetowego w naszym budynku.
W imieniu Zarządu
Łukasz Borowski
_________________ Lukas
dzeleczka nie boi się odezwać człowieki są takie fajne ;-))
Wysłany: Wto 10 Sty, 2006
Zgubiłam gdzies ulotke z firmy City - Media i nie mam z nimi kontaktu. Czy ktoś może zachował taki świstek papieru, albo zapisał namiary?
I jeszcze jedno: ktos zdecydował się może na internet z tej firmy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum