Witam. Wynajęłam mieszkanie w Poduszkowcu i chciałabym się dowiedzieć jak wygląda kwestia Internetu. Czy jest jakaś sieć? Do jakiej firmy należy się zgłosić? Dziękuję z góry.[/scroll]
Witam. Wynajęłam mieszkanie w Poduszkowcu i chciałabym się dowiedzieć jak wygląda kwestia Internetu. Czy jest jakaś sieć? Do jakiej firmy należy się zgłosić? Dziękuję z góry.[/scroll]
w gablocie masz info o dostawcach jest ich 4
1. robo computers
2. citi media
3. astra razem z kablowka
4. nie pamietam nazwy
Ja mam internet od Citi media i jestem zadowolona, 49 pln miesiecznie i calkiem solidnie
plusy: niska cena, rozwiazanie umowy w ciagu miesiaca i brak kaucji
co do operatorów lokalnych to z tego co pamiętam, ci dopuszczeni byli w gablotach przy windach. Były też tam namiary (adres, tel). Na pewno Robbo, jest jeszcze jakaś inna firma ale jak pamiętam to lamersko bardzo puścili kabel z Tukanów i interwencja gogo (popieram porządkowanie takiej samowoli) pozbawiła internetu pewną grupę osób. Namiary powinieneś też znaleźć w administracji (klatka 7c, parter).
Do tego masz jeszcze internet przez telefon stacjonarny (Netia), kablówke (Aster) i sieci komórkowe (jak dojadę do domcia to sprawdze jak to działa, no ale to kwestia dni o ile nie miesięcy).
Witam- jestem przedstawicielem handlowym ASTER- wszystkich zainteresowanych dostępem do internetu, telefonii cyfrowej, raz telewizji kablowej i cyfrowej prosze o kontakt:
698-638-703
Marciański Marcin
(benek911@op.pl)
Przepraszam za literówke "Mariańśki Marcin" oczywiście.
Widze Miki że przyjąłeś stanowisku "głosu sumienia" i nie opuszczasz mnie na każdym kroku ze Swoją krytyką- oczywiście wskazana- żeby tylko konstruktywna i wnosiła coś do dyskusji....!!!
Witam,a ja właśnie parafowałem kolejną umowę z asterem.Oczywiście na rok.Wcześniej byłem bardzo zadowolony,a niespodzianką było podniesienie upload i download
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum