nie lepiej udac sie do Meandra i wspolny regulamin opracowac...
Dzień dziecka zbliża się nieubłaganie, a wraz z nim, sądząc po niektórych wypowiedziach P.T. forumowiczów ( zwłaszcza z Meandra ), ma nastąpić rewolucja w parkowaniu na terenie ww. wspólnoty, która z oczywistych powodów dotknie i nas. W związku z powyższym mam takie małe pytanko do Zarządu naszej wspólnoty: czy rzeczywiście nie ma jakiejś możliwości dogadania się z Meandrem ?? Jeżeli rzeczywiście po 1 czerwca nasze auta będą znikały z powodu nieprawidłowego parkowania będzie cyrk na kółkach.
A tak na marginesie, ja o regulaminie parkowania w Meandrze wiem z forum i od rodowitych Meandrowiczów, a co z mieszkańcami naszej wspólnoty, którzy nie czytają forum ?? 2 czerwca rano będą poszukiwali swoich aut po nocnej czystce ?
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 22 Maj, 2006
Myśle ze WM "Meander" przygotuje takie informacje, pozatym powinien stanąc odpowiedni znak informujący o takiej strefie i wymaganiu identyfikatorów.
Nasza wspólnota w taki własnie sposób zamierza to zrobić czekamy tylko na dokładne wytyczenie działki przez geodete.
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 23 Maj, 2006
Khameir napisał/a:
Tzn. gdzie jest, bo chętnie bym się z nim zapoznał
Regulamin był głosowany na grudniowym zebraniu.
Napewno dostałeś zawiadomienie o podjętych uchwałach jeśli nie było Cie na zabraniu, i przed zebraniem projekty uchwał.
Khameir napisał/a:
A czy coś stoi na przeszkodzie ??
Czy ja powiedziałem, że coś stoi na przeszkodzie ? (pisałem, że czekamy aż Geodeta wyznaczy naszą działkę)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum