Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Ćpuny i ochlajmordy na klatkach schodowych
Autor Wiadomość
pawolk 
odzywa się w niedziele i święta

Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

Dziś zadzwoniłem do jakiejś uprzejmej Pani z ADM :) i nawet obiecała mi zająć się problemem bardzo się ucieszyłem mam nadzieje że sparaw drzwi i ścian pochlapanych krwią dziś się zakończy OBY TAK BYŁO ! =D>

pawolk 

Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

No wracam do domu za chwile zobaczymy jak wygląda klatka schodowa hehhehehe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pawolk 

Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

No wiec było ok krew pozmywana, drzwi nadal stoją przesunięte są na drugą stonę ściany, ale oczywiście wczoraj wieczorem znów miałem lokatora pod drzwiami, wieczorem po 3 godzinach od zgłoszenia znów policja go pogoniła, no i oczywiście dziś rano wychodzę do pracy i co zastaje znów jakiś sobie żulek śpi a najlepsze smród na kaltce schodowej bleeee No więc teraz jeszcze zmienię taktykę kiedy tylko zobaczę a niech mi lokatorzy uwierzą ze poświęce cały dzień i zobacze kto wpuszcza bezdomnych nie tylko na forum podam numer lokalu z którego mieszkancy wpuszczają ćpunów ale i wywiesze kartkę zarówno w windzie jak i na korytarzu. Skoro prośby o normalne życie nie pomagają trzeba podjąć konkretniejsze działanie. Proponuje również nie wpuszczać tych co podają się za roznosicieli ulotek bo to równiez sposób na wpuszczenie zlodzieja bąź ćpuna. Kochani rodzice pamiętajcie ze jesli waszym dzieciom coś się stanie bądź włamią wm sie do mieskzan to bedzie tylko i wyłacznie wina waszej bierności wobec tego co dzieje sia na naszej klatce schodowej.

Kasik 
kasik

Czytam to i jestem w szoku!!!!Ja mieszkam w 7A i odkad drzwi sa wymienione nie ma zadnych intruzów na klatce a musze przyznac ze troche tego badziewia sie pałetało po klatce i nawet spali pod moimi drzwiami. Uwazam ze w takich sytuacjach nie pomoze ani zarzad wspólnoty ani policja (wiem bo dzwonilam kilka razy),to mieszkancy musza dbac o to zeby nie wpuszczac nikogo obcego na klatke.A tak na marginesie zastanawiam sie skad oni sie w ogole biora na naszym osiedlu? Jak sie tu wprowadzalam myslalam ze to bezpieczne miejsce widac pomylilam sie i to bardzo!!!!!!!!!

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

przyciąga ich wasza magiczna nazwa :D

gdzie śpisz ? w poduszce , na poduszce

u mnie od sześciu lat nic takiego nie miało miejsca , bo kto by chciał spać powyginany w Meandrze :lol:

pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

Wspólnota: Meander
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

MIKI napisał/a:
...u mnie od sześciu lat nic takiego nie miało miejsca , bo kto by chciał spać powyginany w Meandrze...

A, niech tylko spróbuje!!! :evil: Nie ręczę za siebie i pogotowia na pewno nie wezwę (chyba, żeby mnie do pracy podrzucili :wink: )... :evil:

Odpowiedz do tematu