Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 02 Maj, 2006
hmm, ja nawet moich bezpośrednich sąsiadów to nie znam ...
jednego to nawet nie chcę poznawać
ale faktycznie ... nie wiem jak to jest u innych, ale taki zwyczaj doglądania mieszkania przez sąsiadów podczas naszych urlopów to napewno byłby wskazany ...
a co z samochodami ? znieczulica na piszczący alarm ... każdy tylko sobie tylko myśli "kiedy ten własciciel wreszcie go wyłączy bo spać nie można" ...
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 02 Maj, 2006
jesli chodzi o alarm samochodowy to masz racje T-D. Czesciej juz tylko przechodzi przez glowe mysl "no niech juz przestanie piszczec ten alarm"
_________________ "me, myself & I"
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006
Na Pelikanach jest jeszcze jedno autko z powyrywanymi lusterkami - nowisieńki Peugeot.
W miejscach, gdzie były lusterka, wiszą jedynie kable, wygląda to okropnie....Powyrywałabym jaja tym wandalom. NIe wiem, jaki ktoś ma w tym cel, ale co jakiś czas sytuacja się powtarza Rysowanie samochodów, kradzieże, albo dewastacja...To jest wręcz niemożliwe, żeby tego ktoś nie zauważył....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006
modliszka napisał/a:
Na Pelikanach jest jeszcze jedno autko z powyrywanymi lusterkami - nowisieńki Peugeot.
hmm, taki kombi ? ... to ostatnio pod Poduszką parkował ...
modliszka napisał/a:
Powyrywałabym jaja tym wandalom
nie domniemujmy, że to mężczyźni
modliszka napisał/a:
To jest wręcz niemożliwe, żeby tego ktoś nie zauważył....
wiesz ... w nocy to wszyscy śpią .... ech, jednak jakaś ochrona by się przydała, w zimie to się wandalom tyłka w nocy nie chciało odmrażać, a teraz ... lato idzie ...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006
tomasz-dominik napisał/a:
hmm, taki kombi ? ... to ostatnio pod Poduszką parkował ...
Nie, to autko osobowe. Zaparkowane prawidłowo i nikomu "normalnemu" nie przeszkadzające, ale jak widać znalazł sie ktoś, komu przeszkadzały lusterka.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum