a od kiedy mozna sie juz decydowac na Aster i podpisywac umowy?
czyzbym coś przegapiła w tym pędzie przedświątecznym?
Chyba nie przeoczyłaś bo według mnie jeszcze nie wszystko jest jasne.
Ja jak przeczytałem propozycje naszego zarządcy co do TV to się tak nakląłem że lepiej dalej o tym nie pisać.
_________________ *****choose your destiny*****
Ostatnio zmieniony przez CRICKET Wto 20 Gru, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem ktoś bierze w łapę i chce na nas zarobić.
lepiej tego nie pisz bo zarząd jeszcze ci będzie groził procesem
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 19 Gru, 2005
motyl napisał/a:
a od kiedy mozna sie juz decydowac na Aster i podpisywac umowy?
czyzbym coś przegapiła w tym pędzie przedświątecznym?
Zgodnie z informacją Zarządu, od tygodnia tzn od 12.12.05: "Informujemy, iż umowa z Aster została podpisana. W poniedziałek (12.12) została zawieziona do Aster przez administratora - ze strony wspólnoty nie ma więc już ograniczeń w zawieraniu umów z operatorem...(...)"
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Czy ktoś może mi rozszyfrować propozycję Zarządu odnośnie telewizji kablowej, tą którą dostaliśmy do skrzynek? czytałam czytałam i nic z tego nie rozumiem.
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 20 Gru, 2005
Ja Ci Biała nie pomogę - mam ten sam problem, co Ty
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum