Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
www.pelikanow.waw.pl
Autor Wiadomość
Biała 
totalny rekordzista
wc

Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005   www.pelikanow.waw.pl

Czy ktoś może pomóc mi w rozwiązaniu problemu???
Na naszej stronie jest napisane:

Komentarze

Aby dodać komentarz zaloguj się. Jeśli nie mas konta, załóż je sobie.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać komentarze.

Jak mogę założyć takiem konto????

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005   

Informacje dotyczace kont, znajdziesz w ponizszym linku :wink:

Pozdrawiam

http://www.slowicza.org/p...p?p=22495#22495

dswig 
chętnie gawędzi

Jest to drugi etap uruchomienia strony.
W tej chwili pracuję nad zawartością części dla userów. Jak zostanie to ukończone to będzie możliwość logowania.

Szczegóły podam w stosownym czasie.

Biała 
totalny rekordzista
wc

Czyli z tego co rozumiem pytań nie będzie można zadawać bezpośrednio na naszej stronie. Będą one "moderowane" i nie wszystkie mają szanse się ukazać? No to w jaki sposób można dodawać komentarze???

M4b 
totalny rekordzista
Brak tytułu :)

Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2005   

Co się dzieje ze stronką? Dlaczego nie działa? :(

Marcin 
wprawny pisarz
bez tytułu

A co konkretnie nie działa? Ja oglądam ją bez problemu...

M4b 
totalny rekordzista

No ja mam na ekranie info : Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.

Marcin 
wprawny pisarz
bez tytułu

No to nie wiem, M4b. Ja ją odpalam bez problemu, wszystkie sekcje działają bez zarzutu.

M4b 
totalny rekordzista

Już jest OK. Coś mi się w przeglądarce chrzani. Zresetowałem i już jest ok. Wczoraj też miałem problemy, wywalało mnie co chwila z banku, i nie wiem teraz czy niektórych przelewów np. nie porobiłem dwukrotnie. Muszę dzisiaj wszystko posprawdzać.

Biała 
totalny rekordzista
wc

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005   

Sąsiedzi!

Zarząd Wspólnoty poszukuje wśród członków wspólnoty osób chętnych do współpracy z zarządem w ramach funkcji „klatkowych”. Przypominamy, iż klatkowi wykonali na początku istnienia wspólnoty ogromny wysiłek w celu jej prawnego usankcjonowania i przejęcia zarządzania budynkiem od De Silva Hause. W chwili obecnej zarówno zarząd jak i część klatkowych zauważa potrzebę odnowienia tej funkcji w celu poprawienia kontaktu z mieszkańcami i usprawnienia działania wspólnoty. Ponadto przyjęty przez wspólnotę Statut zakłada istnienie Rady Wspólnoty, którą miały by tworzyć 23 osoby - po jednym przedstawicielu z każdej klatki – niezależnie od istnienia zarządu. Zadaniem klatkowych będzie przekazywanie informacji od i do zarządu, zbieranie opinii i sugestii mieszkańców, pomoc w zbieraniu głosów pod uchwałami, kontrolowanie prawidłowości dokumentów wspólnoty, nadzorowanie przetargów i t.p. (szczegółowo określa to Statut). W planach są comiesięczne spotkania klatkowych z zarządem. Jeśli więc znajdują się wśród mieszkańców osoby interesujące się losem wspólnoty, mające jednocześnie ochotę na działalność społeczną, gorąco zapraszamy je do współpracy – każda pomoc jest mile widziana. Działając wspólnie zapewne osiągniemy dużo więcej.
Oto lista klatek, będących już szczęśliwymi posiadaczkami swych przedstawicieli:
2a, 2b, 2d, 4a (nie potwierdzone) 4c, 4d, 6c, 6d, 6e, 8b, 8e.
Należy ponownie wybrać klatkowych: 2c, 6f, 6g, 6j - klatkowi są obecnie w zarządzie.
Poszukujemy więc przedstawicieli z klatek 2c, 4b, 6a, 6b, 6f, 6g, 6i, 6j, 8a, 8c, 8d.
Osoby zainteresowane współpracą prosimy o kontakt z zarządem lub administratorem budynku. Bardzo prosimy o przesyłanie adresów mailowych i (o ile to możliwe) aktualnych nr telefonów na adres zarzad@pelikanow.waw.pl lub administrator@pelikanow.waw.pl .

CRICKET 
używa klawiatury

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   

Czy strona wspólnoty mieszkaniowej Pelikany jest aktuallizowana?

ps. trochę zazdroszczę Strusiom ich strony.

Martin 
lubi się odzywać

Ulica: Inna
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   

Wchodząc na:
www.pelikanow.waw.pl
przekierowywani jesteśmy na:
http://www.pelikanow.waw.pl/cms/index.php

Lepiej od razu adres przekierować na katalog cms. Takie przekierowania są zbędne i źle odbierane przez roboty indeksujące strony.
Poza tą małą uwagą, stronka fajna!
=D>
Dodałem Waszą stronę do swojego prywatnego katalogu stron: http://katalog.borkowscy.pl/strona-11135.html niech się lepiej indeksuje ;)

dswig 
chętnie gawędzi

Wysłany: Sob 03 Lut, 2007   

Dzięki za dodanie do katalogu.

Jeżeli chodzi o te przekierowanie to masz rację. Na szczęście ta strona nie jest nie ma na celu zdobywać nowych klientów, więc wysokie miejsce w przeglądarkach nie jest najważniejsze.
Dużo ważniejsze wg mnie jest systematyczne aktualizowanie danych na stronie. Niestety pod tym względem ta strona leży.
Teoretycznie powinienem się cieszyć. Pracy mniej, nie trzeba robić backupów bo i tak nic się nie zmienia na stronie.
Trochę jestem złośliwy ale jakoś nie widzę w nowym zarządzie pędu do dzielenia się informacjami drogą elektroniczną.

A tak na poważnie to jeżeli ta strona jest martwa to czy jest sens ją trzymać? Niby wiele nie kosztuje (chyba około 200-300 zł rocznie).

Martin 
lubi się odzywać

Ulica: Inna
Wysłany: Pon 05 Lut, 2007   

dswig napisał/a:
jeżeli ta strona jest martwa to czy jest sens ją trzymać?

Jeżeli masz w statystykach wejścia i ludzie korzystają z informacji jakie masz umieszczone do tej pory na stronie to tak. Jednak, jeżeli już nikt z niej nie korzysta to lepiej za 200 PLN pójść na piwko ;)

dswig 
chętnie gawędzi

Wysłany: Pon 05 Lut, 2007   

Dane z Awstats

sty.jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 35,27 KB

grud.jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 35,68 KB

Odpowiedz do tematu