Sprawa jest z stadium bardzo mocnego zaawansowania.
W zasadzie w tej chwili pozostał tylko druk, i dystrybucja do tych których samochody zostały wpisane w rejestr prowadzony przez Administratora
Widziałem na własne oczy wydrukowane te identyfikatory. Moja żona jednak usłyszała ostatnio od administratora że mimo iż są wydrukowane to nie będą rozdawane bo KTOŚ??? sprawdził że można je łatwo zerwać?
Hmmm... Tak się zastanawiam czy jest to prawdą? Czy może administrator zbył moją żonę żeby mu dała spokój
IMHO --- powinny byc naklejane od srodka... te od zewnatrz szybko sie "wypalaja" w sloncu --- no i oczywiscie powstaje problem taki jaki opisales --- zawsze mozna je zerwac ----
cholera ja jako przeciwnik podzialow ucze sie na bledach innych -- dzieki Cricket za podpowiedz... wprowadzajac na Strusiej bedizemy wiedzieli na co zwracac uwage.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005
Osobiście uważam, że identyfikatory nie powinny być jedynie naklejane na szybę, nawet od wewnątrz. Wystarczy zwykła plakietka zafoliowana którą można położyć na desce rozdzielczej. Przyda się jeśli rodzina przyjedzie do ciebie i będzie chciała zaparkować na terenie wspólnoty. Taki identyfikator wtedy dajesz gościowi i ma on i ty spokój.
Powinny być dwa rodzaje, ze względów praktycznych i wygodnych, np taki naklejany od wewnątrz dla stałych mieszkańców, oraz "luźne" dla gości mieszkańców.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Powinny być dwa rodzaje, ze względów praktycznych i wygodnych, np taki naklejany od wewnątrz dla stałych mieszkańców, oraz "luźne" dla gości mieszkańców.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005
Cricket, wkradło się nieporozumienie.
Identyfikatory (te które zostały testowo wykonane) są nadrukowane na folię samoprzylepną w wersji "lustrzanej" do naklejenia od wewnątrz.
Problem tkwi w tym że nadruk z tej folii niestety zszedł był niemal natychmiast. Technologia atramentowa się nie sprawdziła, trzeba podrukować na "laserze".
Co do identyfikatorów dla gości - nie ma takiej potrzeby. Wystrarczy karteczka na której gość napisze numer klatki i mieszkania, a następnie zostawi za szybą jak bilet z parkometru.
są nadrukowane na folię samoprzylepną w wersji "lustrzanej" do naklejenia od wewnątrz.
Problem tkwi w tym że nadruk z tej folii niestety zszedł był niemal natychmiast. Technologia atramentowa się nie sprawdziła, trzeba podrukować na "laserze".
O raju, przecież wystarczyło zlecić wydruk na solwencie! Kto to drukował? Administrator sam? w domu?
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005
gawron napisał/a:
M4b napisał/a:
z parkometru
hmmm, a czy Pelikany nie maja przypadkiem checi wprowadzenia oplat dla odwiedzajacych???
Gawron, litości, bo zacznę wątpić w Twój intelekt ...
Wyraźnie napisałem "jak bilet z parkometru" w sensie - podobnie położony.
Litości, jak nie masz czego napisać, to poprostu nie pisz złośliwych, prowokujących komentrzy.
_________________ Zmiana podpisu ...
Ostatnio zmieniony przez M4b Sob 29 Paź, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Nie, czekajcie - on dobrze mówi! Żeby do cyrku wejść zawsze trzeba było zapłacić. A u nas: gratis sobie ludzie będą korzystać z oferty "przejazd i parkowanie ekstremalne"?
Nie mam odpowiednich umiejętności, zatem tego nie potrafię zrobić, ale jakaś prosta gierka: 'Przejedź i zaparkuj - Piaseczno, osiedle Slowicza' by się przydała: trzy poziomy trudności: sam. osobowy, sam. osobowo-ciężarowy, sam. ciężarowy (wersja bloodbath).
Litości, jak nie masz czego napisać, to poprostu nie pisz złośliwych, prowokujących komentrzy.
gawron, litosci ... chyba wiem od kogo nauczyles sie tego rodzaju poczatku postu
a teraz bardziej konkretie... M4b co Ciebie ugryzlo??? ... watpiliwosci powiadasz... mozesz przyjac, iz moj intelekt jest zupelnie do bani... kompletnie nie ma to dla mnie znaczenia, jezeli tak bediesz interpretowal moje teksty... toz przciez nie bylo na powaznie i mialo smiech wywolac - zlosliwosci wcale nie bylo
dodatkowo zwroc uwage na poczatek postu... moze przeoczyles cos takiego ---
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005
314TeR napisał/a:
Osobiście uważam, że identyfikatory nie powinny być jedynie naklejane na szybę, nawet od wewnątrz. Wystarczy zwykła plakietka zafoliowana którą można położyć na desce rozdzielczej. .
Ten pomysł jest najbardziej sensowny Goście, gośćmi ale zwykła zmiana samochodu, nie będzie powodowała wymiany identyfikatora, wystarczy że sie go przełoży.
Im bardziej skomplikowana bedzie procedura ich zamontowania, tym wiecej będzie z tym problemów...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
gawron, litosci ... chyba wiem od kogo nauczyles sie tego rodzaju poczatku postu
Prawa autorskie nie są zastrzeżone, można używać do woli .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum