Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 13 Sty, 2006 Śpioch na Pelikanach
Wczoraj w godzinach nocnych koło klatki 6A znaleziono śpiocha
Drogi śpiochu - prosimy Cię (my - znalazcy) o niezaleganie na zewnątrz w tak niskich temperaturach.
Może to się dla Ciebie skończyć problemami zdrowotnymi (np. przeziębisz sobie pęcherz), a w skrajnym przypadku - ostatecznym rozwiązaniem wszystkich Twoich problemów, tylko rodzina będzie musiała pogrzeb załatwić.
Policja też za żwawo nie przyjeżdża, a jak jest zima to musi być zimno więc marznięcie o północy w oczekiwaniu na pomoc dla Ciebie Drogi Śpioszku wymaga nie lada poświęceń.
Nie pozwól nam marznąć i w przyszłości padaj w ciepłej klatce - najlepiej swojej
P.S. Śpioch ma zrobione okolicznościowe fotki, ale umieszczenie ich tutaj było by chyba nieładne.
Nie chcę być złośliwy - ale czy to też donosicielstwo - zadzwonienie po Policję żeby śpioszka odwieźli do ciepłego "KOLSKA HOTEL" ???
_________________ Zmiana podpisu ...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 13 Sty, 2006
Jeżeli owy "spioch" = "nawalony gościu" z którym kontakty jest niemożliwy i trudno jest ustalić jego miejsce zamieszkania (w najbliższej okolicy) to nie jest donosem a pozytywnym odruchem, dbającym o zdrowie i życie człowieka
Barwo M4b, za interwencję
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Nie dla mnei zaszczyty
Ja dotarłem kiedy już było po pierwszym dzwonieniu
Wykonałem "ponaglające" i tyle. Później wspólnie z dwoma innymi osobami które uprzednio dokonały tego wiekopnego odkrycie poczekaliśmy kilkanaście minut na naszych dzielnych stróżów prawa, lecz nie doczekawszy się i zmuszony ponagleniami siły "niższej" udałem się do domu.
Owe dwie inne osoby doprowadziły sprawę do końca.
M4b poproszę o fotki tylko bez twarzy po prostu ją zamaż.
A śpioch nawalony na maxa młody chłopak i jeszcze chrapał łobuziaczek
Tylko temperatury nie sprzyjały błogiemu spaniu.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Jeżeli owy "spioch" = "nawalony gościu" z którym kontakty jest niemożliwy i trudno jest ustalić jego miejsce zamieszkania (w najbliższej okolicy)
hmmm, jak to ustalić gdzie mieszka? grzebać po kieszeniach w celu odnalezienia dokumentów? - chyba za ambitny plan nawet jak dla mnie
Zapytać? może i by odpowiedział, tylko żeby go zrozumieć to trzeba by być na tej samej fazie co owy śpioszek
Policja jechała ponad 30 min. Co najśmieszniejsze (chyba odruchowo) pojechali w stronę kwiatków - czyżby jakieś przyzwyczajenie ?
PS : śpioszek zalegał w miejscu gdzie jest zakaz postoju dlatego też wezwano "lawetę"
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Biała napisał/a:
modliszka napisał/a:
Jeżeli owy "spioch" = "nawalony gościu" z którym kontakty jest niemożliwy i trudno jest ustalić jego miejsce zamieszkania (w najbliższej okolicy)
hmmm, jak to ustalić gdzie mieszka? grzebać po kieszeniach w celu odnalezienia dokumentów? - chyba za ambitny plan nawet jak dla mnie
Zapytać? może i by odpowiedział, tylko żeby go zrozumieć to trzeba by być na tej samej fazie co owy śpioszek
Policja jechała ponad 30 min. Co najśmieszniejsze (chyba odruchowo) pojechali w stronę kwiatków - czyżby jakieś przyzwyczajenie ?
PS : śpioszek zalegał w miejscu gdzie jest zakaz postoju dlatego też wezwano "lawetę"
To zupełnie zmienia postać rzeczy
Faktycznie wyglada na zmęczonego
Musiał potknac sie o nasza doniczkę - bo jak widac lekko ja naruszł i "zaparkował"
Powiem tak - barwo za interwencje
Do rana mógłby przestać "chrapać na amen"
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum