Czy ktoś zna przybliżony termin naprawy plastikowych daszków nad niektórymi klatkami???
Wiem że większość z nich jest uszkodzona przez wiatr, deszcz i śnieg.
Jak na razie mamy piękną i słoneczną jesień, ale strach pomyśleć co się będzie działo jak przyjdą wiatry i śnieg wtedy możemy się spodziewać dziury w dachu. Przecież nikt nie pofatyguje się, aby naprawiać to w zimę, albo weźmie za to chore pieniądze.
PS: od wiosny nie mogę uzyskać konkretnej daty, administrator powiedział tylko tajemniczo: na jesieni.
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005
No niestety, w 2D ten świetlik dostał "luzów" i w czsie wiatru wali jak oszalały, mam wrażenie że przy mocniejszym wietrze rozwali się w drobiazgi i odfrunie.
Dobrze będzi ejeśli spadające do środka klatki nie poranią nikogo.
Gdzie Wasza żyłka hazardowa? Obstawmy coś
1) spadnie i porani
2) spadnie i nie porani
3) odfrunie i zdewastuje czyjś pojazd
4) odfrunie i zdewastuje niczyj pojazd
5) odfrunie i porani kogoś
6) odfrunie i nie porani nikogo ani nie zdewastuje pojazdu
7) zacznie po prostu przeciekać i sami ją naprawimy
zostanie naprawiona zanim coś się stanie
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Nie 30 Paź, 2005
kasiekk napisał/a:
4) odfrunie i zdewastuje niczyj pojazd
A co znaczy "niczyj pojazd" Skoro ktoś go kupił i przez to stał się jego właścicielem, przyprowadził na osiedle i zaparkował to znaczy że ten pojazd jest "czyjść", a tym samym nie jest "niczyj"
kasiekk napisał/a:
7) zacznie po prostu przeciekać i sami ją naprawimy
Już przecieka, i to od dłuuuższego czasu.
Po deszczu lub topnieniu śniegu na podłodze tworzy się efektowna kałuża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum