juz to kiedys takie samo pytanie czytalem. tyle, ze nick mi sie nie zgadza
pasujesz tak samo jak pasowales na poczatku, w srodku i na ...koncu ... tfu znaczy pasujesz teraz
co to za pytanie???? moze jeszcze jakas ankiete postawimy dotyczaca kto pasuje a kto nie --- oczywiscie pytanie retoryczne czysto humorystyczne
a teraz w temacie... zaglosowalbym na tak, ale nie jestem czlonkiem wspolnoty wiec nie zaglosuje ....
dlaczego na tak??? --- bo przebywajac na Pelikanach (naprawde sporo czasu) zawsze sie dobrze czuje --- no moze z wyjatkiem kiedy przechodze obok smietnika przy 2
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005
Na prośbę Autorki ankiety - Modliszki wstawiam otrzymany od niej tekst :
"Witam Drogie Pelikany.
Dzisiaj upłynął czas obowiązywania ankiety.
Nie mogę sama odpisać, wiec poprosiłam M4b, żeby właśnie dzisiaj wkleił mój post.
Nie znam wyników, jakimi zakończyła się ankieta, ale napisze kilka słów, na temat stanu, jaki mam w tej chwili przed oczyma (09.09.2005).
Wynik 7:6 na korzyść tych, którym mieszka się na Pelikanach dobrze.
Celem ankiety, tak naprawdę była chęć poznania ilości osób, które uczestniczą w życiu naszej wspólnoty. Nie chciałam uzyskać odpowiedzi, jak Wam się tu mieszka a jedynie chodziło mi o sumę głosów, z tych dwóch pytań. Według moich obliczeń aktywnych w tym momencie osób jest 13 a nie tak jak podał Marcin - cyt. :" PS. W grupie "Pelikany" jest 19 osób. Na forum jest 37 osób przyznających się do mieszkania w pelikanach. Trochę ponad 8% wszystkich mieszkańców. Może warto się zastanowić".
Wynik ankiety świadczy o tym, ze niektóre osoby się wyłamały, przestały pisać, lub z przyczyn osobistych po prostu ich z nami nie ma. Tak wiec padł w jakimś stopniu mit 8% udziału mieszkańców Pelikanów, w naszym forum. Jest nas po prostu znacznie mniej, ale to nie oznacza, ze ta garstka ludzi nie jest istotna. Przyjęłam, ze jest to grupa reprezentatywna, która w mniejszym lub większym stopniu odzwierciedla oczekiwania wszystkich mieszkańców. Cytując Marcinie za Tobą : "może warto się zastanowić"...
Przy okazji wynik ankiety, okazał się na tyle ciekawy, że nie mogę go nie skomentować. Na dzień dzisiejszy 7:6 , daje więcej do myślenia, niż liczna uczestników Pelikanowych na forum. Prawie...powtarzam prawie połowa jest z nich niezadowolona, mieszka się im źle (nad tym również, należy się zastanowić)...Nie podali przyczyn dlaczego, ale śmiem się domyślać, ze cala atmosfera składa się na ten wynik.
Mówiąc jedynie we własnym imieniu, czuje się tu troszkę jak najemca, nad którym wiszą jedynie obowiązki a nie mam żadnych praw. Tak samo jak ja, reszta roszczeniowych forumowiczów, stawia ciężkie pytania, czasami bolesne, podejmuje zagmatwana tematykę a wszystko w jednym celu, żeby jasne sytuacje towarzyszyły nam każdego dnia.
Kończąc swoja wypowiedz, obiecuje ostateczny wynik skometować za jakiś czas...
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, życząc jednocześnie samych pięknych i miłych dni na Pelikanów."
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005
Drodzy Sasiedzi,
Wynik mojego testu nie uleg zmianie.
Podsumowanie, jakie napisalam wczesniej, nie podlega wiec zadnej innej ocenie.
Liczba osob, ktora oddala glos w ankiecie, daje obraz jaki odsetek naszej spolecznosci bierze udzial w rozmowach na forum (znikoma).
Wyniki same mówia za siebie, a ja osobiscie pograzylam sie jedynie w wiekszym przygnebieniu, kiedy po dluzszej nieobecnosci, wróciłam na "Pelikanowe śmieci". Sytuacja jaka zastalam, daje mi wiele do myslenie, domyslam sie równiez, że nie tylko mi.
Nie bede strzepic tu na darmo jezyka, bo to "krzyk w próżnie"....
Dlatego na koniec, bardzo serdecznie wszystkim dziekuje , którzy zechcieli wziac udzial w ankiecie.
Moderatorów prosze, o zamkniecie tamtu.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum