Na jakim etapie jest produkcja identyfikatorów do samochodów.
Z przykrością stwierdzam że znów robi się ciasno na Pelikanów, bo np. właściciele pilotów sa tak kulturalni że otwierają bramkę większości nieznajomym którzy odwiedzają nasze miłe i CIASNE osiedle!
Ograniczenia zdaje się nie ma....
A pan administrator chyba lekko przesadził - 4 samochody to trochę dużo. Ludzi mających po 3 to znam osobiście, 2 to norma... No i z tego rachunku wynika, że wspólnota powinna dysponować około 800 miejscami parkingowymi.
Pomarzyć dobra rzecz...
Sami widzicie, że identyfikatory nic nie pomogą jeśli ludzie mają tyle samochodów, bo przecież każde z tych aut będzie miało identyfikator ma prawo parkować u nas na osiedlu
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 12 Sty, 2006
Marcin-626 napisał/a:
Z tego co wiem to administracja nie wprowadziła ograniczenia w ilości posiadanych samochodów przez poszczególne rodziny
A wogóle może coś takiego zrobić ?
Na jakiej podstawie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 12 Sty, 2006
modliszka napisał/a:
Marcin-626 napisał/a:
Z tego co wiem to administracja nie wprowadziła ograniczenia w ilości posiadanych samochodów przez poszczególne rodziny
A wogóle może coś takiego zrobić ?
Na jakiej podstawie
Ludkowie, pomaluśku, bez bicia piany ...
Wspólnota nic takiego nie wprowadziła bo nie może i nawet pewnie o tym nie myśli, więc po co podgrzewać atmosferę ???
A że ludzie mają po kilka samochodów ... Stać ich, są im potrzebne to mają, ich prawo.
Wymagane jest tylko aby parkowali je wszystkie bez wyjątków w sposób normalny, cywilizowany, w nie porzucali gdzie popadnie.
Jaka jest dostępność miejsc w osiedlu każdy wie, dlatego taka popularnością cieszy się "burakowo" wzdłuż Jarząbka.
Lepiej nie będzie na pewno, a może być gorzej, i na pewno będzie kiedy ruszy budowa Jarząbka.
Ja tam parkuje w burakach nawet jak za szlabanem jest pełno wolnych miejsc (potem sąsiedzi sie dziwią . Nie lubię się wbijać w nasza uliczkę, martwic sie potem czy ktos przejedzie czy nie i przy okazji przytrze mi samochów.
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum