Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale może mi ktoś wytłumaczy dwie kwestie.
Na końcu ósemek w samym rogu parkingu stoi biały FIAT 125 Kombi. Czyj to samochód? Czy jest on używany? Po co komuś takie auto skoro dzieci ze wspólnoty się w nim bawią a auto nie jest używane tylko rdzewieje.
Z tego co mi wiadomo to jest auto kogoś z poza naszej wspólnoty. Podobno nasza administracaja wysyłała do niego prośby o usunięcie auta z terenu naszej wspólnoty. Niestety efekt jest jaki jest.
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005
podobny problem - z autami ktore sobie tak stoja i stoja i nic sie z nimi nie dzieje - jest na ul. Albatrosow nie wiadomo co z tym problemem zrobic - bo przeciez nikt nie moze takich aut usunac (poza wlascicielem)
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005
jeśli autko jest z poza wspólnoty i nie ma identyfikatorka - zgodnie z obowiązującym regulaminem prakowania w obrebie naszej wspolnoty należy je odholować. I będzie po zawodach.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005
Motylku, jeśli jest tak jak pisze Dswig to nie dość żę właściciel jakowyś tego truchła jest, to jest on dodatkowo zidentyfikowany i znany. Więc będzie płatnik
Jeśli nie, to należy zgłosić porzucone auto straży miejskiej, a oni mają obowiązek się tym zająć i docelowo usunąć wrak.
_________________ Zmiana podpisu ...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 Re: Czyj to samochód?`
CRICKET napisał/a:
(...)auto nie jest używane tylko rdzewieje.
Jeszcze z rok i po Fiacie nie powinno być śladu - rozłoży sie w wyniku dziłania korozji
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Motylku, jeśli jest tak jak pisze Dswig to nie dość żę właściciel jakowyś tego truchła jest, to jest on dodatkowo zidentyfikowany i znany. Więc będzie płatnik
no niby tak, jakos umknela mi ta wypowiedz
ale z drugiej strony skoro nie reaguje na zawiadomienia z naszej administracji to czy zareaguje na rachunek za odholowanie? ja wiem ze zawsze mozna na droge sądową - al ile to bedzie trwalo... juz predzej tak jak mowicie ulegnie biodegradacji
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005
Cytat:
jeśli autko jest z poza wspólnoty i nie ma identyfikatorka - zgodnie z obowiązującym regulaminem prakowania w obrebie naszej wspolnoty należy je odholować. I będzie po zawodach.
a tak własciwie to ile ze wspólnot na Słowiczej wydało identyfikatory ?
Z tego co mi wiadomo to jest auto kogoś z poza naszej wspólnoty. Podobno nasza administracaja wysyłała do niego prośby o usunięcie auta z terenu naszej wspólnoty. Niestety efekt jest jaki jest.
A na jakiej podstawie kolega twierdzi że auto jest z poza naszej wspólnoty?
M4b napisał/a:
Tak jest odholować albo na złom!!!
M4b napisał/a:
Jeśli nie, to należy zgłosić porzucone auto straży miejskiej, a oni mają obowiązek się tym zająć i docelowo usunąć wrak.
A kto moze się tym zająć, bo nasza szanowna administracja jakoś się nie kwapi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum