No żeby kogoś %%$/3@@@ *&^^!!!!
Dziś rano był problem z naszą bramą garażową, to znaczy "się jej coś zepsuło" i nie można było jej zamknąc. Ktoś jednak widocznie się uparł na tyle skutecznie że ją przymknął więc teraz nie można jej otworzyć. To znaczy że autko zostało uwięzione w garażu a ja potrzebuje pilnie, natychmiast, w trybie emergency wyjechać!!!! Niestety numer komórkowy do osoby "od bram" ma już zapełnioną skrzynkę wiadomości. Mam nadzieję że ktoś w końcu temu zaradzi
Karrrrrramba!!!! Niech to szlag!!!
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Takie bramy mają system awaryjny , który pozwala na ręczne podniesienie bramy np. w przypadku braku prądu. Lepiej ten system poznać zanim zacznie sie korzystać z automatu.
Jak mówiłem mamy raj - brama u mnie też ruszyła.
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Ostatnio zmieniony przez MIKI Pon 06 Lut, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Wyjechałam dość szybko, małżonek wrócił i bramę otworzył
MIKI napisał/a:
Takie bramy mają system awaryjny , który pozwala na ręczne podniesienie bramy np. w przypadku braku prądu. Lepiej ten system poznać zanim zacznie sie korzystać z automatu.
Nie zaczęłam korzystać z automatu, wciąż odwalam ręczną robotę . Nie miałam informacji że zamontowano automat . Dziś juz informacja wisi, więc musze się zgłosić po pilota
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum