zastanawia mnie czy inne wspólnoty powinny o tym wiedzieć ... takie Ostrzeżenie, że wprowadzmy taki regulamin ...
a czym niby widzisz zagrozenie? --- przyznam, ze ja sie dopatrzec nie moge...
jezeli mielibysmy utajnic to po pierwsze jak chcesz to osiagnac? - zakazac rozmow z sasiadami z innych wspolnot, zabronic spotkan i kontrolowac o czym rozmawiaja a moze pod grozba wywalenia z mieszkania nakazac trzymanie jezyka za zebami... a i jeszcze chyba musialbys na forum cenzure jeszcze wieksza zaprowadzic.
a po drugie dlaczego nie przygotowac sasiadow do zmian zanim sie jeszcze pojawia. chcesz z zaskoczenia sasiadom powiedziec, ze juz nie moga tu parkowac i odebrac szanse przygotowania sie do zmian.
dodatkowo --- skoro Pelikany i Albatrosy (zakaladam, ze Zarzady tych wspolnot) wiedza o tym, ze powstaje u nas regulamin parkowania to powinno sie jakies spotkanie odbyc w celu omowienia:
1. zakazu parkowania po oby stronach blokadek miedzy Pelikanami a Meandrem
2. zastapienie plotu miedzy Albatrosami i Meanderem na blokadki i wprowadzenie zakazu takiego jak w punkcie 1.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 29 Mar, 2006
Gawronie,
właśnie chodziło mi o Poinformowanie, a nie utajnianie (zrozumiałeś mnei na opak lub ja byłem mało precyzyjny pisząc o Ostrzeżeniu)
takie kilka słów do Zarządów ... ot tak, co by nie byli niemile zaskoczeni
a co do kompromisów w zakresie płotów i blokadek na Bocianiej to się zgadzam
a po drugie dlaczego nie przygotowac sasiadow do zmian zanim sie jeszcze pojawia. chcesz z zaskoczenia sasiadom powiedziec, ze juz nie moga tu parkowac i odebrac szanse przygotowania sie do zmian.
To mi przypomina pewną sytuację z płotem na Albatrosów. Wracam sobie późnym wieczorem po kilkudniowej nieobecności do domku z walizą, skręcam w Albatrosów a tu patrze i oczom nie wierzę - płot wyrósł ! Nie było mnie rapetm 2 dni a tu kur.. dojechać do domu nie mogę ! Ech, ale się wtedy wkurzyłam..
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum