Witam, nie wiem czy ktoś zauważył wczoraj policję koło 22.00 przed 3C. Pewnien pomysłowy mieszkaniec pociągnął przedłużacz z mieszkania i próbował przepiłować blokade. Notabene zaparkował zaraz obok napisu zakaz parkowania. Ciekawe ile teraz go wyniesie zdjęcie blokady? Polak potrafi...
Witam, nie wiem czy ktoś zauważył wczoraj policję koło 22.00 przed 3C. Pewnien pomysłowy mieszkaniec pociągnął przedłużacz z mieszkania i próbował przepiłować blokade. Notabene zaparkował zaraz obok napisu zakaz parkowania. Ciekawe ile teraz go wyniesie zdjęcie blokady? Polak potrafi...
MEGA ZUCH!!! kiedys widzialem jak zastawil caly chodnik...
Na lewe przednie koło zakładaj zawsze najgorszą oponę !
Jak zobaczusz blokadę , to cegły pod budę , nóż w oponę ,zdejmujesz blokadę , zdejmujesz koło i zakładasz " zapas - czyli te dobre " - potem już nigdy nie wracaj w to miejsce
sam to wymyśliłem - przy fotkach cyfrowych brak możliwości zastosowania na własnym osiedlu
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wojna na blokady trwa i ponieważ prawo jest po stronie wspólnoty , więc z informacji u źródła - wspólnota wygrywa ! czyli ogół wygrywa ! , " a pomysłowe jednostki " ..... no cóż większe koszty niż przypuszczają !
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Ale nam się budżet wspólnoty powiększy :D pewnie mozna by zakupic więcej blokadek ... szybko się zwrócą nakłady ... tak jak na fotoradary policji
ciekawe skad ta wiedza plynie? - pytanie retoryczne.
tego rodzaju stwierdzeniem wprowadzasz w blad osoby czytajace forum.
Budzet Wspolnoty z powodu zakladanych blokad nie powieksza sie ani nie zmniejsza.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
Powiedzcie drodzy Meandrowicze - jak oceniacie wywożenie samochodów bez identyfikatora Waszej wspólnoty?
Czy jest odczuwalnie łatwiej zaparkować?
Czy są problemy związane z tym, że nadal wiele osob bez identyfikatora nie parkuje? Albo są poważne kłopoty związane z brakiem identyfikatora (ktoś zapomni, przyjadą goście i zapomną)?
Pytam, bom bardzo ciekaw jak Wasze rozwiązanie się sprawuje. Ja byłem zwolennikiem takiego rozwiązania w Pelikanach - zamiast stawiania szlabana i grodzenia. Padł jednak argument, że bez szlabanu nie da się wyegzekwować parkowania tylko członków wspólnoty... Teraz mogę się od Was dowiedzieć, czy był to argument słuszny.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum