e, lepsza "zabawa" byla jak przyjechały kiedyś trzy lawety . A teraz to były tylko blokady. Jedna jednak była najwidoczniej założona ze względu na brak identyfikatora, bo auto było prawidlowo zaparkowane.
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006
Delfin napisał/a:
Ja dziś widziałam autko z żółtym dodatkiem na kole zaparkowanym przy Poduszce. Powód to pewnie brak identyfikatora, bo zaparkowany był prawidłowo.
Nie tylko przy poduszce, na samej Strusiej, gdzieś w połowie też widziałem autko prawidłowo zaparkowane z blokadą.
Szkoda że właściciele nie wyciągają wniosków i parkują auta bez identyfikatorów... znów dziś wracając widziałem parę sztuk przy samej klatce... Co dobrego to zaparkowanych bezmyślnie i w miejscach do tego nie przeznaczonych praktycznie nie było.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006
Dziś widziałem pod apteką, prawidłowo zaparkowane auto z blokadą oraz identyfikatorem z meandra...
Ciekaw jestem czy panowie się rozpędzil i założyli nie patrząc za szybę, czy też właściciel zgapił się, nie połozył, zablokowali mu auto, a potem wyłożył identyfikator i będzie udawał "głupa"...
Niestety to wie jedynie osoba montująca blokadę i właściciel auta...
Nie ma lekko, zapominalstwo może drogo kosztować.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006
Zauważyliście że można znależć miejsce po 17.00 a nawet teraz jak wyglądałem przez okno są jeszcze wolne miejsca.Kiedyś było to niedopomyślenia.jak tylko się coś zwolniło natychmiast ktoś wjeżdzał.Cała poduszka wylądowała poza naszym terenem.
Nareszcie normalność nastała i taki jakiś luz i więcej przestrzeni.Ufff......
Zauważyliście że można znależć miejsce po 17.00 a nawet teraz jak wyglądałem przez okno są jeszcze wolne miejsca.
To chyba tylko chwilowo . Około 17 to może i tak, ale później z każdą minutą to już trudniej o wolną miejscówkę . Ale nie ma się co dziwić (niestety) skoro wydanych identyfikatorów jest już ponad 300
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum