Czy jesteś za tym, aby obok obecnie istniejącego otwartego działu Twojej Wspólnoty pojawił się dział zamknięty, do których dostęp mieliby jedynie mieszkańcy Twojej Wspólnoty?
Tak, chcę nowego działu tylko dla członków mojej Wspólnoty
Jakiś czas temu eksperymentowaliśmy z działami zamkniętymi, wydzielonymi dla członków każdej Wspólnoty osobno. Celem istnienia takich działów było stworzenie platformy do poważnych i odpowiedzialnych rozmów o problemach każdej wspólnoty.
O ile eksperyment został zakończony i działy takie zniknęły, wydaje się, że sam pomysł utrzymania takich działów jest interesujący.
Z tego powodu chcielibyśmy poznać Waszą - członków tej Wspólnoty - opinię. Czy uważacie, że jest Wam potrzebny dział, do którego dostęp - zarówno do czytania jak i pisania - mielibyście tylko Wy?
Proszę, wyraźcie swoje zdanie poprzez tę ankietę. Przy czym bardzo ważne jest, aby w ankiecie wzięli udział jedynie członkowie tej Wspólnoty. Identyczna ankieta jest umieszczona w dziale każdej Wspólnoty - zatem każdy mieszkaniec naszego osiedla ma szansę się wypowiedzieć.
Będziemy bardzo wdzięczni za szczere i aktywne głosowanie.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Ostatnio zmieniony przez drew Pią 08 Wrz, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Dyskusję na temat działów zamkniętych sugeruję prowadzić tutaj:
Przepraszam z gory Drew ... ale tak naprawde malo mnie to juz interesuje czy dzialy inne pozamykasz czy nie... ale jako czlonek wspolnoty Meander chcialbym zabrac glos w sprawie tylko i wylacznie dzialu Meander --- dlatego jednak tutaj sie wypowiem.
nie widze powodu do zamykania dzialu Meander ...
dlaczego...
ano dlatego, iz wszystkie informacje staralem sie zawsze przekazywac i czynie to nadal
jedynym tabu jest stan konta wspolnotowego.
wszystkie inne tematy mozna smialo poruszac na forum...
dowody masz w tym dziale jaki i pod tym linkiem http://www.slowicza.org.pl/viewforum.php?f=86
(blagam nie pisz, iz jest to niesmaczne... lub ze czujesz sie zniesmaczony bo w przypadku informacji wspolnotowych wszystkie spory ida na bok)
oczywiscie jak zaglosuje jest oczywiste i nie musze o tym pisac.
to była ankieta dla Użytkowników, nie chcą to nie, wolna wola
ale wola w kazdym dziale wskazala, iz choc jeden Uzytkownik chcial zamkniecia... zgodnie z Twoimi wczesniejszymi wypowiedziami dzialy zamkniete powinny powstac... Czy cos sie zmienilo w Twoim toku myslenia? Moze trzeba troche popedalowac samotnie po osiedlu i wszytko przemyslec... ???
gawron twierdzi, ze On przeniknął juz do szeregów innych wspólnot
- gdzie tak napisalem/powiedzialem? Toz Drew moze sprawdzic kazdego glosujacego nicka... jezeli moj glos sie pojawil w innej wspolnocie to bardzo prosze o info... a jezeli nie to uwazam, iz... ---- Pohor,Twoja wypowiedz jest zaczepka kierowana w moja strone jak i Drewa!
Drew, prosze sprawdz czy kazdy nick glosowal tak jak ja zgodnie z Twoja prosba... zgonie z przynaleznoscia wspolnotowa!!!
p.s. Wiem, ze tego nie uczynisz.... choc mozliwosci masz...!!!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
gawron napisał/a:
ale wola w kazdym dziale wskazala, iz choc jeden Uzytkownik chcial zamkniecia... zgodnie z Twoimi wczesniejszymi wypowiedziami dzialy zamkniete powinny powstac... Czy cos sie zmienilo w Twoim toku myslenia?
Skoro była ankieta to nie po to aby usłyszeć jeden głos, a zdanie wszystkich, przecież to jasne.
A zdanie jednostki odnosiłem do mozliwości powstrzymania burzenia (konkretnie zamykania całego forum), a nie tworzenia, nie czytasz uważnie ...
gawron napisał/a:
No to jest dopiero Prowokacja i Zaczepka ... nieładnie tak w okresie wyborów
p.s.
popraw swoje hasło wybrorcze bo jeszcze ktoś pomyśli, że kandydat pisać nie bardzo potrafi
gawron napisał/a:
HASŁO WYBRORCZE...
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Skoro była ankieta to nie po to aby usłyszeć jeden głos, a zdanie wszystkich, przecież to jasne.
no to uslyszales ....
tomasz-dominik napisał/a:
A zdanie jednostki odnosiłem do mozliwości powstrzymania burzenia (konkretnie zamykania całego forum), a nie tworzenia, nie czytasz uważnie ...
powstrzymania burzenia? o czym Ty znowu piszesz? chyba, ze masz na mysli swoje i 314Tera dzialania... dzialania, ktore doprowadzily do powstania drugiego forum...itd itd
czytam TD uwaznie... pisales o woli chocby jednego Uzytkownika... i malo wazne jest czy chodzi o zamykanie forum czy dzialu.... liczy sie wola jednego uzytkownika zgodnie z Twoim przekonaniami.
No to jest dopiero Prowokacja i Zaczepka ... nieładnie tak w okresie wyborów
w okresie wyborow tak sie dzieje, ze ktos kogos zaczepia i prowokuje...
dla mnie samo organizowanie wyborow to prowokacja...
czyz nie o to chodzilo wczesnej zanim powstalo drugie forum?
p.s.
popraw swoje hasło wybrorcze bo jeszcze ktoś pomyśli, że kandydat pisać nie bardzo potrafi
dziekuje poprawilem ...ale nie bede odpowiadal w tym samym tonie, bo schodzisz ponizej pewnego poziomu... dla mnie nie do zaakceptowania.
gawron - nie czytasz dokładnie, albo nie chcesz zrozumieć. T-D napisał że jeśli głosowalibyśmy nad zamykaniem całkowitym forum - likwidowaniem - to czy w takiej sytuacji jesli znalazła by się choć jedna osoba, która powiedziałaby "nie zgadzam się" - głosowanie większościowe byłoby śłuszne, sprawiedliwe?
zupełnie czymś innym jest sprawa głosowania nad ulepszaniem, reformowaniem, zmianami na forum... widzisz różnicę pomiędzy wagą jednaj sprawy a drugiej?
gawron napisał/a:
Pohor napisał/a:
nabrałeś się
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Ależ Gawron czyta "dokładnie inaczej", sęk w tym, że wybiera sobie z tekstu pewne zdania, dorabia jedyną słuszną według niego interpretację, a potem wmawia Tobie, że to właśnie jest Twój tok myślenia ... i od razu zarzuca dlaczego tak myślisz ... normalnie pranie mózgu ...
gawron napisał/a:
dziekuje poprawilem
nadal nie jest dobrze
gawron napisał/a:
ale nie bede odpowiadal w tym samym tonie, bo schodzisz ponizej pewnego poziomu...
oj nerwy przedwyborcze Cie dopadły, to był taki żarcik, przecież jest uśmieszek na końcu
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Wspólnota: Pelikanów
gawron napisał/a:
Pohor napisał/a:
- gdzie tak napisalem/powiedzialem? Toz Drew moze sprawdzic kazdego glosujacego nicka... jezeli moj glos sie pojawil w innej wspolnocie to bardzo prosze o info... a jezeli nie to uwazam, iz... ---- Pohor,Twoja wypowiedz jest zaczepka kierowana w moja strone jak i Drewa!
Drew, prosze sprawdz czy kazdy nick glosowal tak jak ja zgodnie z Twoja prosba... zgonie z przynaleznoscia wspolnotowa!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum