Taa, ostatnio widziałam powyginane wycieraczki - ale tu właściciel sam się do tego akutat przyczynił, bo zaparkował na skręcie, przy wyjeździe z garażu. Oczywiście łatwo jest zrozumieć gniew ludzi, próbujących się przecisnąć do wyjazdu, ale metody egzekwowania regulaminu parkowania powinni zostawić Administracji.
Ciętych opon nie widziałem, ale gdy postawisz samochód tak że utrudnia przejście/przejazd to utrata wycieraczki, anteny, lusterka jest na porządku dziennym. Ba, spotkałem się nawet z roztartą zawartością pampersa na przedniej szybie autka które tak skutecznie zablokowało przejście że wózkiem nie sposób było przejechać. A niezależnie od tego można dostać blokadkę na koło.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006
ogr napisał/a:
...Ba, spotkałem się nawet z roztartą zawartością pampersa na przedniej szybie autka które tak skutecznie zablokowało przejście że wózkiem nie sposób było przejechać...
to tylko kultura albo inaczej jej brak
Patologia jest wszędzie, od nas zależy jak na nią reagujemy i czy ogólnie reagujemy.
Napewno reagujemy jesli nas coś dotknęło ale jeśli coś się dzieje i nas nie dotyczy to , co robimy?
Wsółczuję i staram się reagować .
Zaznaczam "staram się."
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum