chcialbym przeprowadzic akcje informacyjna o plocie wsrod mieszkancow naszej wspolnoty... szukam osob chetnych w tej sprawie pomoc w celu zwalczenia tego pomyslu zanim uchwala przejdzie...
1. stworzenie pisma informacyjnego
2. przedstawic za i przeciw
3. rozwiesic pismo na klatkach lub nawet wrzucic do skrzynek
4. podpisac sie pod pismem
Miki -- sam tez cos organizowalem i wcale nie zaluje... dzis poprostu nie chce sie znowu ladowac samodzielnie, poniewaz wtedy powiedizalem sobie, ze to byl pierwszy i ostatni raz... teraz chce dotrzymac danego sobie slowa.
ale jezeli sie przylaczysz to we dwoch juz bedzie razniej.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006
Jeśli chodzi o rozwieszanie/wrzucanie i podpisanie się pod pismem itp. ... jak najbardziej, pomogę... Napisanie pisma... z tym może być problem (mam w głowie wiosnę)...
dziekuje T-D --- zaczynam powoli wierzyc, ze jeszcze kilka osob mysli o konsekwaencjach powstania ewentualnego plotu i jak sie osmieszymy jako wspolnota....
moze jutro szybkie spotkanko i napiszemy???... potem wydruk ... kilka podpisow ... ksero ... i rozwieszamy albo wrzutki organizujemy... musimy to zrobic bardzo szybko..
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 Szukam chętnych za postawieniem płotu
Szukam chętnych za postawieniem płotu, by zebrać za i przeciw i by ten naturalny bieg rozwoju tego osiedla skonsumować jak najszybciej. Rozwiesimy za i przeciw na klatkach może nawet wrzucimy do skrzynki, by poroniony pomysł otwórz się na świat i wszystkich kloszów piaseczyńskich trzymać za płotem... potrzebuję tylko kilku trzeźwomyślących z naszej wspólnoty.
Ja też chętnie dołączę się do tej akcji - jestem przeciwna stawianiu wszelkich płotów na naszym osiedlu
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006
...no dobrze...ja nadal nie rozumiem argumentow za postawieniem plotu???
Czy postawienie go cos rzeczywiscie pomoze??
Aha i jeszcze jedno, od strony Albatrosow (na tej 1/4 pasa zieleni) wybudowano jakis czas temu male chodniki. Oczywiscie nie mozna bylo bez zgody Wspolnoty Strusiow wybudowac tych chodnikow do konca (co jest jak najbardziej zrozumiale - bo musi byc zgoda).
Byl rowniez pomysl aby wspolnie (Zarzady komunikowaly sie w tej sprawie ze soba) zagospodarowac ten plac zieleni...ale rowniez skonczylo sie tak jak sie skonczylo
trzeba co nieco wiedzieć o dotychczasowych rozmowach zarządów
Miki jako jeden z wielu mam prawo do tego, aby sprzeciwiac sie pomyslowi... zamiast gadac chce sie brac do roboty... i malo w tej kwestii interesuje mnie zdanie Zarzadu Meandrowego czy Albatrosowego...
Jezeli ktos jest za to niech tez sie wezmie i przekonuje na swoj sposob... ja mam zamiar przekonywac do glosowanie przeciw...
a to o czym rozmawialy Zarzadu w tym przypadku juz jest mniej wazne... skoro sprawa plotu jest glosowana... wole juz zeby bylo tak jak jest niz plot...
woweq napisał/a:
ja nadal nie rozumiem argumentow za postawieniem plotu???
alez Woweq -- nie mozna zrozumiec czegos czego nie ma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum