i prosba do tych co sie z nami zgadzaja a z ich klatek ogloszenia wcielo...
druk, druk... podpisik, podpisik... i na drzwi... az sie znudzi tym co zrywaja...
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006
za jakiś czas to będzie trzeba tylko w bramkę dobrze wcelować... i dalej do samych drzwi to już przy płocie ...
a tak na poważnie ... nawet jak ustawa o Grodzeniu przejdzie ... to jest jeszcze;
1. szansa, że ogrodzenie będzie ... z żywopłotu roślinnego (obecna uchwała nie precyzuje sposobu grodzenia)
2. szansa, że nie będziemy sie grodzić bo wypracujemy lepsze metody walki z psimi odchodami
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006
gawron napisał/a:
...trzy smietniki na psie odchody sa juz zamowione o ile dobrze pamietam...
Na 99% ... 99% właścicieli nie będzie z nich korzystało, bo: się wstydzą, brzydzą, nie potrafią z czegoś takiego skorzystać, nie chce im się itp.
Jeszcze się Święta nie zaczęły... a mój ulubieniec (najprawdopodobniej ktoś, kto ma balkon NAD APTEKĄ) znów wywalił chlebek dla ptaszków (w kawałkach, których nawet pies by nie przełknął)... Aż się boję, co taki dureń po Świętach przez okno wywali "dla zwierzątek"... Wrrrrrrrrrrrrr... Albo, jak Moja powiedziała... może chce dziki hodować? Nie mam pomysłu, jak wytępić takie zachowanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum