zastanawiam sie dlaczego tak cicho w sprawie uchwaly nr 9...
glosowalem oczywisicie przeciw... uwazam, ze dzialania na wlasna reke nie powinny miec miejca a do zmiany zarzadu nie byl potrzebny prawik tylko sprawne dzialanie... dlatego stanowczo sprzeciwiam sie uiszczaniu oplat za spaprana robote... niech prawnik oddaje a nie my.
tu chodzi o tego prawnika , który wprowadził nowy zarząd na podstwie 51% głosujących
jego kariera była krótka i nieefektywna - chociaż zaczął ostro
jednak ja głosowałem za , dlaczego ? intencje organizatorów były słuszne , a taką kwotę - mowa tu o 4000 PLN oszczędzamy teraz na śmieciach w dwa miesiące
dla całej wspólnoty to raczej pestka , dla tych kilku osób - pewnie większa pestka
gdyby nie te 4000 PLN , to może dalej uważalibyśmy , że Witkowski nie jest taki najgorszy
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
a i jeszcze jedna sprawa... moze zaplacmy w takim razie 16000pln za awarie, ktora w normalnie kosztuje 4000pln... dlaczego nasz Zarzad nie zaplacil...? skoro mamy zaplacic za prawnika blednie zatrudnionego to i zaplacmy za ten przekret.
a i jeszcze jedna sprawa... moze zaplacmy w takim razie 16000pln za awarie, ktora w normalnie kosztuje 4000pln... dlaczego nasz Zarzad nie zaplacil...? skoro mamy zaplacic za prawnika blednie zatrudnionego to i zaplacmy za ten przekret.
chyba trochę źle interpretujesz
my nie mamy zapłacić prawnikowi - to już zostało dawno zrobione
my głosujemy to , czy mamy zwrócić kasę współwłaścicielom naszej wspólnoty
Albo jesteśmy tą wspólnotą , albo nie. Odpowiadamy i płacimy wspólnie - za błędy też.
Kto wyłożył kasę ? Ile tych osób było ? Dlaczego aż 4000 PLN ? I czy na pewno tyle dostał prawnik ? Takie informacje chyba powinny towarzyszyć tej uchwale.
Powtórzę !
My głosujemy to , czy mamy zwrócić kasę współwłaścicielom naszej wspólnoty.
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Kto wyłożył kasę ? Ile tych osób było ? Dlaczego aż 4000 PLN ? I czy na pewno tyle dostał prawnik ? Takie informacje chyba powinny towarzyszyć tej uchwale
zgadzam sie Miki -- to sa bardzo wazne pytania...
jednak ja nie zmieniam zdania... naganialem sie wystarczajaco, aby sprawy wyprostowac a wlasnie te osoby utrudnialy uporzadkowanie naszych problemow...
dla mnie tyle samo dobrego co i zlego zrobili...
MIKI napisał/a:
No i dzięki ich pochopnej - nieprzemyślanej - niegospodarnej decyzji zosatło nam w kieszeni 16000 PLN ( awaria wodociągu )
nie Miki nie dzieki im tylko dzieki Zarzadowi, ktory mamy... a nie mamy go dzieki tym osobom, bo te osoby jak juz pisalem utrudnialy zaprowadznie porzadku ... postawa prawnika tez w tym przeszkadzala...
i wracajac do awarii... awaria przekret -- nie placimy
prawnik przekret - nie placimy...
Prawnik to inna epoka i ekipa, nie myl tych dwu rzeczy
no coz ... Masz w tej sprawie swoje zdanie a ja swoje...
MIKI napisał/a:
Myślę , że Grabarczyk ma więcej informacji na ten temat.
tez mam ich sporo z tamtego okresu... moze kieruja mna nastawienie z przeszlosci, ale przykro mi nie zmienie zdania nawet jak sie dowiem kto sie zrzucal i ze akurat wtedy usluga ta kosztowala 4000pln a teraz staniala do 1000pln...
Nie, nie, nie -- i w przyszlosci mowie rowniez nie tym co bez zgody wspolnoty zaczna znowu kase wydawac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum