Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 telefon do administracji
Czy ktos moglby podac mi numer telefonu do administracji Meandra? Osobiscie nie mam jak sie pofatygowac (jestem w Stanach) a mam wazna sprawe. Bede wdzieczna za odpowiedz na maila lub na forum.
telefon ok ... ale swego czasu wysłałem kilka e-meili i ... 0 odpowiedzi
swego czasu było różnie teraz jak napiszesz to pamiętaj , że będzie odczytany , mało tego, możesz napisać również na forum też nie pozostanie bez odzewu
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 19 Sty, 2007
MIKI napisał/a:
mało tego, możesz napisać również na forum
dzięki MIKI
hmm, pisałem swego czasu w sprawie pozwolenia na zabudowę balkonu, a raczej czegoś symbolicznego w formie przeźroczystego daszka podpartego solidnymi metalowymi podporami ... nie chciałem co by mnie śnieg zasypał, a teraz to mi się do kolejnej zimy już tak nie śpieszy
no i ważniejsze ... pisałem coś o zgłoszeniach remontowych ... to jeszcze temat aktualny ? bo był termin na te zgłoszenia ...
hmm, pisałem swego czasu w sprawie pozwolenia na zabudowę balkonu, a raczej czegoś symbolicznego w formie przeźroczystego daszka podpartego solidnymi metalowymi podporami ... nie chciałem co by mnie śnieg zasypał, a teraz to mi się do kolejnej zimy już tak nie śpieszy
no i ważniejsze ... pisałem coś o zgłoszeniach remontowych ... to jeszcze temat aktualny ? bo był termin na te zgłoszenia ...
1. podpartego to trochę mało ostatnie wiatry wrowadziły większe wymagania
2. remonty ? tak naprawdę to dopiero się zaczną, podrzuć jednak papier
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 19 Sty, 2007
Cytat:
1. podpartego to trochę mało ostatnie wiatry wrowadziły większe wymagania
szczerze mówiąc to miałem zamiar wzorować się na daszku, który zrobił sąsiad według mnie solidna konstrukcja, sprawdzę czy mu nie zwiało podpartego, ale i mocno usztywnionego, przecież nie chcę żeby mi uciekł, a tym bardziej jeszcze narobił szkód
MIKI napisał/a:
2. remonty ? tak naprawdę to dopiero się zaczną, podrzuć jednak papier
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum