Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 18 Paź, 2006
Wchodziłam do klatki jakoś niebawem po 20... W tej na skos (na schodkach) stali panowie z pudłem kartonowym i palili papieroska. Podumałam, że to chyba monterzy i poprosiłam, żeby do mnie zajrzeli... No i przyszli... Dzięki Kaffi za to, że też daliście cynk tym panom...
Wysłany: Nie 29 Paź, 2006
No i jak Wasze liczniki po wymianie ?
hmm, jakaś instrukcja by się do nich przydała ... po lewej mruga niby termometr i od początku pokazuje jakieś 2 stopnie ... po prawej chyba ten właściwy licznik ... aktualnie 81 ... nie wiem czy to dużo czy mało
no i jeszcze jakieś dwie diody po środku licznika ... pewnie alarmowe, że się przegrzał
Wysłany: Pon 30 Paź, 2006
95 ... mmm, to bardziej się dogrzewasz
a już sprawdziłem o co chodzi w tych magicznych wskazaniach na liczniku
ta cyferka 2 po lewej stronie przy termometrze oznacza jedynie, że licznik pracuje przy wykorzystaniu 2 czujników ciepła (tak dla odmiany bo czasem może się przełączyć i korzystać tylko z jednego)
to że wskazanie mruga oanacza tylo tyle, że raz pkazuje bieżące wskazanie a raz wskazanie z końca ostatniego okresu rozliczeniowego (aktualnie powinno byc zero)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum