Mimo, że okrągły wynik przypadł mi w zaszczycie to wesoło nie jest...
Otóż Kochani opuszczmy Was. Wraz z żoną i synem przeprowadzamy się do Katowic - przyczyną jest awans i konieczność wykonywania zawodu akrat tam.
Nie wiem jak to będzie... Myślę, że to nowa lepsza perspektywa. Jednak już zdążyliśmy się przyzwyczaić do Strusiolandii i Sandcity. Będzie nam z pewnością brakowało narzekania na parkowanie (w Katowicach będziemy mieć garaż ). Będzie nam brakowało wielu rzeczy, przede wszystkim WAS. Dlatego właśnie na forum pozostaniemy
3majcie się ciepło!!!
PS. Ostateczny termin przeprowadzki to ostatni tydzień bieżącego miesiąca - jak się ogarniemy założę wątek "Katowice" gdzie zdam Wam relację z pierwszych wrażeń mieszkania w nowej rzeczywistości...
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Shortt, szkoda że się wyprowadzasz z Osiedla (dla Ciebie pewnie mniej "szkoda" ) ale super że nie wyprowadzasz się z Forum . A jak już się przeprowadzisz to faktycznie koniecznie zdaj relację jak Ci na nowych "śmieciach" .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
dlatego uwazam, ze pozegnanie to zle slowo ... moze gdybym znal Ciebie z reala (nie mam na mysli hipermarketu) to bym i sie po- ... ale skoro Ciebie nie znam to wirtualnie przekazuje zyczenia .... powodzonka
Oby Wam było tylko lepiej, a awans niech będzie dopiero początkiem samych dobrych zdarzeń.
Ja jak się wyprowadzę pewnie też będe tu pisała, więc do usłyszonka
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum