cos Ty --- nie szukam tylko sie zastanawiam... czy teraz Strusie nie zaczna krzyczec, ze drogo... dlatego wolalem napisac iz inni zaplacili wiecej... coby wrzasku nie bylo
314TeR napisał/a:
Wszystkie zostaną wymienione, czy tylko te "rozpadające" się.
podobno wszystkie .... ale terminu zakonczenia nie znam
A gdzieś są już wymienione jakieś drzwi? Chciałbym zobaczyć.
--- no prosze Cie --- czyzbys myslal ze latam po Strusiej i ogladam wszystkie klatki ...sa np. u mnie (to chyba bylo jasne) (adres znasz) ... czy gdzies jeszcze?? nie wiem
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 22 Paź, 2005
tomasz-dominik napisał/a:
...hmm, problemem drzwi jest zazwyczaj źle wyregulowany zamykacz/dociągacz czy jakkolwiek go nazwiemy ... niby są ale sie nie zamykają ...
Idealnie pasuje do Strusiej 8. Drzwi się nie domykają... zamek kręci się w te i we wte... Ludziskom się nie chce mocniej pociągnąć i włazi do klatki kto bądź...
Wysłany: Nie 11 Gru, 2005
No to na co poniektórych klatkach są już nowe drzwi ... wyglądają, że to tak określę Profesjonalnie widać, że samozamykacz działa dokładnie i oby jak najdłużej
Zastanawia mnie tylko jak długo ... będą otwarte, tzn. kiedy dostanę klucz do drzwi wejściowych ... szkoda, że to się nie zbiegło z wymianą skrzynek, nie latałbym dwa razy do administracji ... co jest nie lada wyczynem po pracy
Wysłany: Nie 11 Gru, 2005
to pewnie kolejny pomysł na leszczy co nie płacą czynszu .... moim zdaniem niezły, ale przecież my, czyli Ci co płacą, mogliśmy nowe klucze dostać jeszcze przed wymianą drzwi ... ale pewnie się czepiam
to by sugerowało, że wiedziałe, że rozwiązanie które sami wybiorą jest błędne, a ja złąożyłem, że wiedzą jak do tego podejść
z jednej strony tak, a z drugiej zupelnie cos innego.... ale Masz racje mniejsza z tym --- niech drzwi sluza jak najdluzej --- teraz czekamy na domofony, ktore tez sa w planach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum