Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 Kwiatki doniczkowe...
Może ktoś z was ma pomysł... jak "podziękować" sąsiadom, którzy notorycznie kradną kwiatki doniczkowe ustawione na klatce schodowej? Nie wiem kto to, nie złapałam nikogo za rękę... ale, cholera mnie bierze... To już kolejna doniczka, która "odpłynęła w siną dal"... Wrrrrrrrrrrrr... Ludzi, nie stać paru złoty na roślinkę? Kur..a...
Co za szkodniki mieszkają na Strusiej 8B???
Wychodzi na to, że lepiej żeby niczego nie stawiać... A niech tam, mieszkajmy sobie w syfie... Tak będzie "normalniej"?
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006
Miki, na to bym nie wpadła... Te nasze ukradzione, to takie maleństwa z parapetu przy poręczy... Ale, 2,5 metrowe... Ktoś był naprawdę bezczelny... Wrrr...
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006
Cytat:
od tej strony Drew to cie nie znałem
to obejrzyj swoje doniczki lepiej .... żarcik oczywiście
a swoją drogą ... to się załamuję ... ale ciekawe, że nikt tego nie widzi ... nie da się wynieść kwiatka bez ryzyka zauważenia ... jedynie poza podejrzeniem mogą być służby sprzątające ... ale to pewnie kiepski trop
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006
rabena napisał/a:
...a mi sie wydaje że chyba dosyć znaczący trop...
Na 99% przypuszczam, że to ktoś z sąsiadów... I nawet się domyślam, z którego piętra... Wrrr... Ostatnia roślinka zniknęła w niedzielę rano... nikt wtedy nie sprząta na klatce (do kościoła ktoś wyniósł?).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum