hmmm, jakos mi trudno uwierzyc w radosc z takich bramek w przypadku wlascicieli sklepikow i codziennej koniecznosci przejscia calych Strusiow, aby wpuscic woz dostawczy, ktorych czesto przyjezdza kilka do jednego.
z drugiej strony, zastanawiam sie, jakby to wygladalo w godzinach wyjazdo-powrotowych mieszkancow, ile samochodow przejedzie za "jednym przylozeniem chipa", bo "ciasno i powolnie" widze to, jesli zrobi sie kolejka i tylko ze 2 wozy przejada
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Osobiście nie jestem za jakimkolwiek utrudnianiem ,życia sobie i innym . Proponuję abyś kiedykolwiek postał tak z pół godziny na początku ulicy Strusiej, zobaczysz jak ludzie potrafią być inteligentni inaczej. Kulturę albo się ma albo trzeba jej się trochę nauczyć, mam nadzieję ,że niemiałeś jeszcze takiej sytuacji aby delikwenowi tłumaczyć ,że to Ty jedziesz zgodnie z kierunkiem jazdy a facet odpowiada,że jemu się nieopłaci jeżdzić zgodnie z zasadami.
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
Proponuję abyś kiedykolwiek postał tak z pół godziny na początku ulicy Strusiej
smiem twierdzic, ze 10minut wystarczy --- czesto jestem na balkonie (papieroski - cholerny nalog ) i przebywam na nim jeszcze mniej minut a czesto naliczam nawet piec samochodow jadacych pod prad...
grzes napisał/a:
Proponuję abyś kiedykolwiek postał tak z pół godziny na początku ulicy Strusiej
smiem twierdzic, ze 10minut wystarczy --- czesto jestem na balkonie (papieroski - cholerny nalog ) i przebywam na nim jeszcze mniej minut a czesto naliczam nawet piec samochodow jadacych pod prad...
Gawron ten tekst nie był skierowany do Ciebie, wiesz napewno ,że na naszej ulicy i w garażach parkują ludzie z innych wspólnot,oni tego problemu nie widzą i najczęściej są przeciwnikami tego,że chcemy wprowadzić jakiekolwiek rozwiązania dobre dla nas. O tym ,że Ty możesz powiedzieć najwięcej o jeździe pod prąd naszą ulicą to ja doskonale
wiem.
jest pomysł.
dlatego wskazałem Ciebie, natomiast u mnie pod oknem śnieg mógłby codziennie posypywać to co mieszkańcy dzięki psim tylkom po sobie pozostawiają.Obaj mamy ładne widoki.
jest pomysł.
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Gawron ten tekst nie był skierowany do Ciebie, wiesz napewno ,że na naszej ulicy i w garażach parkują ludzie z innych wspólnot,oni tego problemu nie widzą i najczęściej są przeciwnikami tego,że chcemy wprowadzić jakiekolwiek rozwiązania dobre dla nas.
zdaje sie, ze to bylo skierowane do mnie. ok, wiec odpowiadam... zdarzylo mi sie z raz czy dwa stac w korku, bo jakis palant wjechal pod prad i stwierdzil, ze nie bedzie objezdzac osiedla tylko dlatego, ze mym mamy takie widzimisie, a on ma zaledwie pare metrow do skretu i to do nas "nalezy obowiazek" aby go wpuscic.
o ile sie nie myle, to poprzez wykupienie garazu w budynku nalezacym do Meandra, chcac nie chcac stalem sie jej/jego czlonkiem, takze kazde rozwiazanie dobre dla Meandra, bedzie dobre i dla mnie. nie odbieraj mojego ostatniego komentarza, jako proby zdeptania Twojego (czy tez czyj to byl) pomyslu. Wyrazilem tylko swoja skromna opinie.
moze sie myle, ale Strusia, jako ulica najbardziej ruchliwa na naszym osiedlu (nie wazne w ktorym kierunku), moze naprawde nieciekawie wygladac w godzinach wyjazdu czy powrotu z roboty.
przyjrzyj sie jak jest teraz, w porze wieczornej robi sie kolejka, bo Mr X aqrat dorwal wolne miejsce i chce sobie zaparkowac... na co "spokojnie" czeka 5-6 samochodow, ale coz, tego sie nie zmieni, chyba ze zakazac parkowania wewnatrz (co jest raczej nierealne... tutaj nawiazuje do pomyslu innego forumowicza, ktory sugerowal ograniczony dostep... hmmm, czyli beda rowni i rowniejsi, bo jak to widze, wjazd musza miec Ci, co posiadaja garaze, a co z reszta?)...
nadal uwazam, ze szlaban moze utrudnic ruch wieczorem szczegolnie, ale trzymam z gromada wiec podporzadkuje sie decyzji wiekszosci.
AMEN
ps. moze byc maslo maslane, ale nie chce mi sie tego czytac powtornie, jednakze co mialem powiedziec, chyba powiedzialem
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
nadal uwazam, ze szlaban moze utrudnic ruch wieczorem szczegolnie, ale trzymam z gromada
Nemek --- chyba nadal piszesz o szlabanie na wjezdzie... z tego co wiem rozwazany jest tylko na wyjezdzie bez koniecznosci wysiadania z auta i posiadania karty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum