i tym oto sposobem udowodniles, iz naprawde jestes twardoglowy --- zarcik oczywiscie ---
tomasz-dominik napisał/a:
bo oczywiście musiałeś wypomnieć luki w pamięci
a moze udzielilem rady?
ale to nie jest temat tego wątku na którym powinniśmy się skupiać
dlaczego? toz juz o domofonach - chyba wszystko zostalo napisane.... mozesz nowy watek zalozyc -- np. awarie domofonu (ponarzekac zawsze warto ) a dwa istniejace o domofonach pozamykac... przeciez istniejace juz nie sa aktualne i nie ma o czym pisac ...
Wątki wspólnotowe w mojej skromnej opinii mają pomagać uzyskać szerszej rzeszy Użytkowników informacje na temat życia ich wspólnoty, tak aby mniejszość co już coś wie podzieliła się tymi informacjami z innymi tak aby sami nie musieli dzwonić i ganiać do administracji czy zarządu
z ta czescia wypowiedzi zgadzam sie w calej rozciaglosci i dziele sie swoja wiedza jak tylko czegos sie dowiem... czyz nie tak?
(ani biegać na inne forum).
a to dlaczego?
jezeli mam przyjac Twoj tok myslenia to proponuje zakazac wklejania linkow np. do onetu czy innego portalu i nakazac przeklejanie calych artykulow na forum.
teraz to zaliczylem glebe nie na zarty... co nie oznacza, ze glodny...
Ja nie narzekałem, byłem zdziwiony bo tego kodu i tak pewnie szybko nie będę używał .. jakoś nie jest mi niezbędny
to zacznij protestowac, ze zostal zalozony a Ty w czesci z wlasnej kieszeni za to udogodnienie dla innych zaplaciles... (dla mie tez)
Pokój i spokój dla was wszystkich
Pokoj i spokoj dla wszystkich... to jest piekne zyczenie --- podpisuje sie pod nim lewym i prawym skrzydelkiem
a dla Ciebie T-D specjalne zyczenie ... nie szukaj dymu tam gdzie go nie ma i nie skacz do ognia jak ktos juz skoczyl... to tylko dobra rada i nie odrzucaj reki z dnia wczorajszego wyciagnietej do zgody, bo moze sie okazac, iz wiecej nie zostanie wyciagnieta. ----
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006
gawron napisał/a:
i dziele sie swoja wiedza jak tylko czegos sie dowiem... czyz nie tak?
pośrednio ... raczej odsyłasz jak kiedyś piętnowany za to Kania
gawron napisał/a:
proponuje zakazac wklejania linkow np. do onetu czy innego portalu i nakazac przeklejanie calych artykulow na forum.
a Ty to od razu tak ostro ... może jeszcze ostrzeżenie ? ...
Cytat:
teraz to zaliczylem glebe nie na zarty...
w mieszkaniu masz glebę ? radzę posprzatać, faktycznie można trochę piachu nanieść
gawron napisał/a:
to zacznij protestowac, ze zostal zalozony a Ty w czesci z wlasnej kieszeni za to udogodnienie dla innych zaplaciles...
od protestowania dla samei idei protestowania to są inni ja nie szukam dymu, przyjmuje domofon takim jaki jest ... z kodem czy bez jest dla mnie fajnym srebrnym gadżetem, którego mogą nam pozazdrościć inne łosiedla
gawron napisał/a:
nie szukaj dymu tam gdzie go nie ma i nie skacz do ognia jak ktos juz skoczyl...
oj przewrażliwiony troszeczkę jesteś .... a za dobre rady Wujka Gawrona dziękuję .... rękę ? przecież sobie podawaliśmy na ulicy
a wracając do tematu to nie zamykam ...
gawron napisał/a:
dlaczego? toz juz o domofonach - chyba wszystko zostalo napisane....
a wcale że nie .... a jak się zmienia ten cudowny kod ? he ?
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
a po co Tobie ta informacja jak i tak nie bedziesz uzywal...
przecież sobie podawaliśmy na ulicy
a czy my na ulicy sie sprzeczalismy zeby sobie reki nie podac?
ja mialem na mysli forum - nie ulice --- podanie reki w miejcu gdzie sprzeczka nastapila.
a tak ladnie prosze i porsze --- choc sam nie moge sie dostosowac....
jezeli nie mozesz przestac Ty --- to jezeli sie wypowiesz postaram sie ja nie odzywac...
p.s. ulatwilem Tobie zadanie --- na wieksza czesc Twojej wypowiedzi juz nie odpowiadalem choc powinienem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum